Direct online je eigen 0800/078 en lokale nummers registreren !

België:0800-77 899
Nederland:0800-235 3227

Gebruikers aan de app toevoegen

In het scherm gebruikers zie je een overzicht van gebruikers die toegang hebben tot de app.

Er zijn 2 rollen:

1. admin

2. user

Een admin heeft toegang tot de app en kan instellingen wijzigen zoals de facturatie gegevens en de facturen inzien.

Een user heeft geen toegang tot de financiële gegevens en kan alleen de eigen eindbestemming beheren.

Wil je een nieuwe gebruiker toevoegen klik dan op toevoegen.

Er wordt nu gevraagd om een naam, emailadres en de gewenste functie.

Klik op opslaan en de gebruiker is toegevoegd.

Tevreden Belfabriek telefonie klanten: