De 078/0800/lokale telefoonnummer maatschappij van België

België:0800-77 899
Nederland:0800-235 3227
Intl:🌍 +31(0)85 400 5588

Een postcode routering activeren

Bij een Postcode routering worden gesprekken verdeeld op basis van  — de naam zegt het al — de postcode van de beller.

Heeft u een Postcode routering ingesteld op uw servicenummer, dan krijgt de beller eerst een mededeling te horen waarin gevraagd wordt de 4 cijfers van de postcode in te toetsen. Op basis van de ingetoetste cijfers routen wij dan het gesprek door naar uw dichtstbijzijnde filiaal of medewerker.

Wanneer kunt u een Postcode routering gebruiken

De Postcode routering is ideaal wanneer u meerdere filialen binnen één stad of regio hebt en u wilt beller altijd automatisch doorverbinden met uw dichtstbijzijnde filiaal.

Een goed voorbeeld is een pizza-keten met meerdere filialen binnen één stad. Met één nummer is de hele keten perfect bereikbaar, en door gebruik te maken van een Postcode routering bestellen bellers hun pizza altijd het dichtstbijzijnde filiaal.

Heeft u filialen in verschillende regio's, dan is de Netnummer routering wellicht een goede oplossing voor u.

Verschil met Netnummer routering

Het verschil met de Netnummer routering functie is dat bij Netnummer routering het doorverbinden geheel automatisch gebeurt op basis van het netnummer van de beller.

Meer weten over Postcode routering

Wilt u meer weten over de voordelen van het gebruik van een Postcode routering van de Belfabriek, leest u dan onze Postcode routering white paper.

Tevreden Belfabriek telefonie klanten: