De 078/0800/lokale telefoonnummer maatschappij van België

België:0800-77 899
Nederland:0800-235 3227
Intl:🌍 +31(0)85 400 5588

De instellingen voor uw servicenummer wijzigen

Alle instellingen voor uw servicenummer, zoals het in- en uitschakelen van een vooraankondigingstoon, een keuzemenu, of een wachtrij beheert u vanuit Belfabriek.app.

Nadat u bent ingelogt, gaat u naar Instellingen.

U ziet hier een overzicht van alle beschikbare functies. Naast elke functie ziet u een aan- uitknop waarmee u functies eenvoudigweg in- of uitschakelt.

Call recording instellingen

Alleen de instellingen voor Call recording beheert u vanaf een aparte pagina. Hiervoor gaat u na het inloggen op Belfabriek.app naar Call-recording.

Tevreden Belfabriek telefonie klanten: