Direct online uw eigen 0800 of 078 nummers registreren

België:0800-77 899
Nederland:0800-235 3227

smartphone als vaste telefoon

Gepubliceerd in Servicenummers artikelen

Altijd en overal bereikbaar zijn is een trend die ten tijde van de coronacrisis nog belangrijker is geworden. We moesten thuis werken, afstand houden en zo min mogelijk fysieke contacten hebben. Het is onmisbaar geworden om te beschikken over goede opties om bereikbaar te zijn.

Een van die opties is het gebruiken van een smartphone als vaste telefoon. Dit is bijvoorbeeld een goede optie als u (tijdelijk) in het buitenland verblijft, maar ook als u thuiswerkt of op locatie aan het werk bent.

U registreert uw vaste Belgische nummer bij de Belfabriek en stelt in de handige app (zowel beschikbaar voor iOS als Android) het nummer van uw smartphone in. Alle binnenkomende gesprekken worden dan automatisch direct doorverbonden naar uw toestel.

Om uw binnenkomende gesprekken een professioneel tintje te geven kunt u ook kiezen voor het af laten spelen van een vooraf opgenomen welkomstmelding. Op die manier wordt de klant op gepaste wijze welkom geheten.

Alle mogelijkheden

Daarnaast kunt u kiezen uit 6 verschillende beltonen, zodat u weet wanneer een gesprek doorgeschakeld is vanaf uw vaste nummer. U kunt echter ook een eigen beltoon uploaden waardoor u altijd beschikt over een voor u herkenbaar geluid om aan te geven dat er een doorgeschakeld gesprek binnenkomt op uw smartphone.

Voor de klanten is er geen verschil te merken. Zij bellen gewoon net als anders met uw vaste telefoonnummer. Voor u is er echter de vrijheid om het gesprek direct te beantwoorden, waar u ook bent.

Deze optie is niet alleen geschikt als u thuis aan het werk bent, maar ook wanneer u voor uw werk onderweg of op reis bent. Waar u zich ook bevindt, u bent altijd bereikbaar voor uw klanten en voor potentiële opdrachtgevers.

Naast deze opties biedt de Belfabriek nog meer mogelijkheden om uw zakelijke telefoonverkeer te stroomlijnen. Zo heeft u inzicht in de uitgebreide belstatistieken waarin u kunt zien wie er gebeld heeft en hoe lang het gesprek geduurd heeft. Daarnaast kunt u de gesprekken ook opnemen, wat erg handig kan zijn om alle afspraken die u gemaakt heeft rustig te noteren nadat u het gesprek beëindigd heeft. Andere opties omvatten onder andere het verzenden van voicemail-berichten en faxen naar uw email.

Tot slot

Wat uw wensen ook zijn, met behulp van de diensten van de Belfabriek kunt u uw belverkeer altijd regelen op die wijze die het beste bij u past.

Gerelateerde artikelen:

Belfabriek telefooncentrale app genomineerd voor KvK innovatie top 100 (image)