Sluiten
Dé telefoonnummer maatschappij van België Bel gratis: phone  🇳🇱 0800-235 3227   0800-77 899 🇧🇪 0800-77 899

Op werkdagen van 9 tot 17

Toon alles

Samenwerken

Als telecomprovider wilt u uw klanten een breed pakket aan diensten en producten bieden. Constante verbeteringen en toevoegingen zijn dan ook een vereiste. Maar wat als u daar de infrastructuur niet voor hebt?

Dankzij een samenwerkingsverband met de Belfabriek biedt u uw klanten meer en krachtiger functies. Laten we eens wat concrete voorbeelden bekijken.

Vergroot uw aanbod

Op allerlei manieren kunt u dankzij de Belfabriek uw huidige aanbod en daarmee uw markt vergroten. Bent u bijvoorbeeld een VoIP-provider, dan kunt u door samenwerking met de Belfabriek ook 0800- en 0900-nummers gaan leveren. Ook stellen wij u in staat om telefoonnummers in het buitenland te verkopen met aanzienlijke besparingen ten opzichte van bijvoorbeeld Voxbone.


U hoeft zich nergens zorgen om te maken: behalve het eenmalig afstemmen van onze platformen hebt u hier geen extra werk aan.

Zet onze gloednieuwe IVR-technologieën in of kies ervoor om uw facturering en administratie aan ons uit te besteden.

Profiteer van onze meertalige klantenservice en breid uw diensten uit naar nieuwe landen.

Zo kunt u uw volledig concentreren op uw core business.

Werk met ons samen

Kortom: de Belfabriek levert de techniek, de billing, de klantenservice en de helpdesk. U hoeft alleen maar de klant over de streep te trekken. Met een groter aanbod is dat verrassend makkelijk.

Samenwerking is de sleutel tot succes. De Belfabriek heeft dit met partners in ruim 20 landen zelf ervaren. Wij staan altijd open voor nieuwe samenwerkingsverbanden en horen dan ook graag van je!