Direct online uw eigen 0800 of 078 nummers registreren
   Bel ons gratis:
   0800-235 3227
   0800-77 899

   Samenwerken om uw klanten perfecte telefoonnummers te geven

   Als telecomprovider wilt u uw klanten een breed pakket aan diensten en producten bieden. Constante verbeteringen en toevoegingen zijn dan ook een vereiste. Maar wat als u daar de infrastructuur niet voor hebt?

   Dankzij een samenwerkingsverband met de Belfabriek biedt u uw klanten meer en krachtiger functies. Laten we eens wat concrete voorbeelden bekijken.

   Vergroot uw aanbod

   Op allerlei manieren kunt u dankzij de Belfabriek uw huidige aanbod en daarmee uw markt vergroten. Bent u een VoIP-provider, dan kunt u door samenwerking met de Belfabriek ook 0800- en 078-nummers gaan leveren. Ook stellen wij u in staat om telefoonnummers in het buitenland aan te bieden. Of slimme telefonie diensten op basis van ons IVR platform. Functie's die een gewone telefooncentrale niet aankan.

   • U hoeft zich nergens zorgen om te maken: behalve het eenmalig afstemmen van onze platformen heeft u hier geen extra werk aan.

   • Zet onze gloednieuwe IVR-technologie├źn in om uw klanten de beste bereikbaarheids oplossingen te bieden

   • Profiteer van onze superieure klantenservice en breidt uw diensten uit naar nieuwe landen.

   • Zo kunt u zich volledig concentreren op uw core business.

   Reactieformulier

   Reactieformulier

   Heeft u een vraag of een opmerking? Vul dan het volgende formulier in. Of kijkt u eerst nog even rond op ons support-forum.

   U bent in goed gezelschap