Direct online je eigen 0800/078 en lokale nummers registreren !

België:0800-77 899
Nederland:0800-235 3227

RingCentral

Vraag je je af of RingCentral een geschikte telefonieoplossing is voor jouw bedrijf? We hebben alle kenmerken voor je op een rijtje gezet.

Beschrijving

RingCentral is een oplossing voor unified communications waarmee gebruikers overal zakelijke gesprekken, spraakberichten, faxen en tekstberichten kunnen opnemen en versturen. Organisaties van elke omvang kunnen hun werknemers in staat stellen de communicatie met hun klanten, partners en collega's te verbeteren door hen in staat te stellen vanaf elk apparaat en op elke locatie te werken.

RingCentral biedt een uitgebreide functieset die de zakelijke communicatie optimaliseert door BYOD-apparaten (bring your own device to work) om te zetten in zakelijke telefoons, waardoor gebruikers het hele zakelijke telefoonsysteem kunnen beheren vanaf hun eigen desktopcomputer of smart device, waar ook ter wereld. Gebruikers kunnen andere gebruikers toevoegen en schakelen, extensies en groepen beheren, telefoons toewijzen en meer. Werknemers kunnen op het platform ook de bedrijfsvoicemail controleren, bedrijfsfaxen versturen en ontvangen en toegang krijgen tot de contactenlijst van het bedrijf.

Met de vergaderfuncties van RingCentral kunnen gebruikers video- of spraakconferenties en online vergaderingen opzetten of eraan deelnemen. Organisaties kunnen hun bedrijf een lokale aanwezigheid geven met meerdere beschikbare lokale, gratis en internationale nummers. Teams kunnen RingCentral gebruiken als een collaboratieve cloud-werkruimte om projecten te beheren en bestanden productiever te delen met behulp van hun favoriete accessoire of apparaat.

Belbeheerfuncties kunnen worden aangepast door het configureren van antwoordregels, doorschakelen, berichtmeldingen en meldingen van gemiste oproepen. Extra functies zijn automatische oproepaanname, oproepdoorschakeling, een wachtfunctie en oproepscreening, alsmede gedeelde lijnen, intercom en paging. Met de oplossing kunnen gebruikers ook tekstberichten versturen en ontvangen via het bedrijfsnummer. RingCentral biedt native mobiele apps voor zowel iOS- als Android-apparaten.

Voor wat voor soort bedrijven is RingCentral geschikt?

Bedrijven van alle groottes, van freelancers tot MKB en grote bedrijven.

Bedrijfsgegevens RingCentral

Opgericht in 1999 Gevestigd in Belmont, VS

Gratis test: Ja, 14 dagen
Prijzen: Vanaf 18,99 USD per gebruiker per maand

Veelgestelde vragen

Ja, het is mogelijk om je zakelijke telefoonnummer bij Belfabriek te registreren en te koppelen aan je bestaande RingCentral opstelling.

Neem contact met ons op om jouw situatie te bespreken en hoe we je kunnen helpen bij het opzetten van een ideale telefonieoplossing voor jouw bedrijf.

Ja, voor Android en iOS.

Integratie is mogelijk met: Dropbox Business, Box, Desk.com, Microsoft 365, Salesforce, Zendesk.

RingCentral biedt ondersteuning via: e-mail, forum, telefoon, live-chat.

Stuur ons een bericht!

Vul het formulier in en wij nemen spoedig contact met u op!

Tevreden Belfabriek telefonie klanten: