Direct online je eigen 0800/078 en lokale nummers registreren !

België:0800-77 899
Nederland:0800-235 3227

regionaal nummer doorschakelen mobiel

Gepubliceerd in Telefoonnummers

Een regionaal nummer doorschakelen naar mobiel

Wist u dat u een regionaal nummer heel eenvoudig kunt doorschakelen naar uw mobiel? Dit heeft een aantal voordelen, we vertellen u er alles over in dit artikel.

Regionaal nummer doorschakelen naar mobiel

Het doorschakelen van een regionaal nummer naar uw mobiele nummer kan heel handig zijn. U hoeft bijvoorbeeld niet fysiek aanwezig te zijn op uw zaak om toch de gesprekken op het regionale nummer te kunnen blijven ontvangen. U kunt de gesprekken ook naar een mobiel nummer van één van uw medewerkers laten doorschakelen, of naar wie u maar wilt.

Zo mist u nooit een belangrijk gesprek. Het maakt niet uit waar u bent, of u een boodschap aan het doen bent, of u op vakantie bent of op weg naar een afspraak, de gesprekken komen gewoon op uw mobiel binnen.

Wat zijn de mogelijkheden?

De Belfabriek biedt u legio mogelijkheden op dit gebied. Als u bijvoorbeeld geen regionaal nummer heeft, maar er wel eentje zou willen, dan kunt u die bij de Belfabriek aanschaffen. De meeste mensen bellen nu eenmaal liever naar een regionaal nummer dan naar een mobiel nummer. Het komt vertrouwder over en het staat ook professioneler op uw website.

Vervolgens kunt u dit nummer online eenvoudig doorschakelen naar een mobiel nummer. Dit is in een handomdraai geregeld en u heeft daarnaast ook onmiddellijk en eenvoudig inzicht in uw kosten, de statistieken enzovoort. De Belfabriek biedt zelfs de mogelijkheid om een eigen welkomstboodschap toe te voegen, om gesprekken op te nemen en nog veel meer.

Voordelen in crisistijden

In moeilijke tijden is het heel handig om niet fysiek op kantoor aanwezig te hoeven zijn om toch zaken te kunnen doen. Veel werknemers werken momenteel thuis en als ondernemer zult u ook vaker niet op de zaak zijn. Het is dan ideaal om uw regionale nummer door te schakelen naar uw mobiele nummer, of naar dat van één van uw werknemers. Bovendien heeft u ook helemaal geen dure, logge telefooncentrale meer nodig, u kunt alles dat u nodig hebt gewoon online regelen en instellen.

Tot slot

Overweegt u om uw regionale nummer door te schakelen naar mobiel, of wilt u een regionaal nummer aanschaffen? Kijk dan op de website van de Belfabriek. U vindt er alles op het gebied van telefonie dat u nodig heeft, u hebt alles overzichtelijk en u hebt één aanspreekpunt voor al uw telefoniezaken.

Gerelateerde artikelen:

Belfabriek Telefoon Systeem

Het meest uitgebreide telefoonsysteem wat er is. Vanuit de cloud. Werkt met al je toestellen: vast, mobiel, thuis of op de zaak.

system-hard-phone-thumb

Bureautoestel

Een voorgeconfigureerd toestel voor een plug'n'play ervaring

system-soft-phone-thumb

Softphone

Beantwoord gesprekken en bel uit vanaf je bestaande mobiele telefoon of computer

system-web-interface-thumb

Webinterface

Beheer alle nummers en aansluitingen online

system-mobile-apps-thumb

Mobiele apps

Zet jezelf op beschikbaar of niet beschikbaar om telefoongesprekken te ontvangen

Vast Nummer op Mobiel

Je gesprekken rechtstreeks op je mobiele telefoon

Probeer vrijblijvend

Tevreden Belfabriek telefonie klanten: