Direct online je eigen 0800/078 en lokale nummers registreren !

België:0800-77 899
Nederland:0800-235 3227

OutSmart

OutSmart richt zich op het omzetten van traditionele processen in digitale successen met zijn digitale field service platform

Beschrijving

OutSmart helpt bedrijven om traditionele processen om te zetten in digitale successen door gebruiksvriendelijke, innovatieve en betaalbare oplossingen te bieden. In 2011 merkte OutSmart dat veel organisaties tegen dezelfde fundamentele problemen aanliepen in de meer traditionele processen die voor bijna alle bedrijven gelden. OutSmart wilde een product ontwerpen dat een revolutie teweeg zou brengen in de manier waarop bedrijven hun activiteiten beheren, te beginnen met field service. Gedreven door expertise, stelt OutSmart zich tot doel een mobiele oplossing te bouwen die de operationele efficiëntie aanzienlijk verbetert; Gemakkelijk te gebruiken en te implementeren, toegankelijk voor iedereen, betaalbaar en gebouwd om te integreren met de tools die bedrijven al gebruiken en op een open platform. Vandaag helpt OutSmart talloze bedrijven over de hele wereld en evolueren ze voortdurend om hun oude gewoontes te slim af te zijn en ze om te zetten in digitale successen. We streven er altijd naar om naar onze klanten te luisteren, in te spelen op hun behoeften en hen als partners te beschouwen. Zij aan zij, alsof we in een partnerschap zitten met als doel traditionele processen te verbeteren en digitale successen te creëren!

Voor wat voor soort bedrijven is OutSmart geschikt?

Voor alle soorten en maten bedrijven.

Bedrijfsgegevens

Opgericht: 2012 Hoofdkantoor: Nieuwegein, Nederland

Gratis test: Ja, 14 dagen.
Prijzen: Vanaf 12,50 Euro / gebruiker / maandelijks

Vaak gestelde vragen

Ja, het is mogelijk om uw zakelijke telefoonnummer(s) bij Belfabriek te registreren en te koppelen aan uw bestaande OutSmart opstelling. Op deze manier geniet u van de voordelen van verhoogde automatiseringsmogelijkheden door een vlekkeloze integratie tussen OutSmart en het telefonieplatform van Belfabriek.

Neem contact met ons op om uw situatie te bespreken en hoe wij u kunnen helpen bij het opzetten van een ideale telefonieoplossing voor uw bedrijf.

Het verbinden van Belfabriek en OutSmart kan tijd besparen en uw leven gemakkelijker maken.

Inkomende gesprekken

Wat gebeurt er bijvoorbeeld als er een gesprek binnenkomt, de app opent en zegt er wordt gebeld door dit nummer, het doet een look-up en zegt dit is een klant en, je hebt dan meteen alle klantgegevens in beeld. Een gesprek wordt standaard gelogd en u kunt meteen uw gespreksnotities toevoegen; u hoeft dus geen actie meer te ondernemen om het gesprek zelf te loggen.

Uitgaande gesprekken

Elk telefoonnummer met een click-and-dial link (callto: en tel:) kan nu automatisch worden aangeklikt en gebeld. En elk telefoonnummer in OutSmart of een ander programma op uw computer kan worden geselecteerd en gebeld door op F7 (Windows) te klikken. Er is ook de Remote Dialer voor Windows en Mac: een handige telefoonapp voor op het bureau, waarin u een nummer kunt typen of plakken om het direct te bellen.

Samengevat:

  • Slimme pop-up met voor elk inkomend gesprek

  • Directe weergave van klantgegevens

  • Automatisch uitbellen vanuit elk programma

Afas, Exact, Visma, Gripp, SnelStart, onder andere.

Ja, voor Android en iOS.

OutSmart biedt ondersteuning via e-mail en telefoon.

Stuur ons een bericht!

Vul het formulier in en wij nemen spoedig contact met u op!

Tevreden Belfabriek telefonie klanten: