Direct online je eigen 0800/078 en lokale nummers registreren !

België:0800-77 899
Nederland:0800-235 3227
Hero Internationaal

Je zakelijke telefoonnummer internationaal

Een internationaal telefoonnummer aanvragen is gemakkelijker dan je denkt. Dankzij ons grote eigen netwerk kunnen wij jou in bijna elk land ter wereld internationale telefoonnummers aanbieden.

Op deze pagina vertellen wij je graag alles over internationale telefoonnummers, waar op te letten en waarom je het beste bij ons je internationale nummers kan aanvragen. Wij helpen je graag goed en degelijk de grens over met een internationaal nummer waarbij inkomende oproepen worden doorgeschakeld naar het telefoonnummer waar jij wilt.

We zijn in alle Europese landen actief. En: officieel geregistreerd als operator. Zo bieden we jou de beste bedrijfszekerheid. We zijn in 14 landen officieel geregistreerd. Met jou groeien wij mee!

Zoek je een internationaal telefoonnummer dan is dit voor jou een belangrijk punt. Kies voor een aanbieder van een internationaal telefoonnummer die zelf geregistreerd is als operator in dat land. Daar kan jij het beste een internationaal telefoonnummer aanvragen voor je buitenlandse klanten.

Bellers kunnen op deze manier met een lokaal nummer tegen lokale gesprekskosten tegen lokaal tarief bellen. Met alle functionaliteiten die wij voor jou beheren zoals wachtmuziek, gespreksopname en een keuzemenu.

Hieronder een selectie van meest gekozen landen waar we een internationaal telefoonnummer kunnen leveren. Inclusief de landcode.

Bulgarije

Bulgarije is een populaire bestemming voor outsourcing en dat is niet voor niets. Een rijpe BPO-sector, een grote talentenpool en een bedrijfscultuur vergelijkbaar met die in Westerse landen, maar betaalbaar

Denemarken

Denemarken is een betrekkelijk kleine maar kapitaalkrachtige markt.

Duitsland

De omvang en kracht van zijn economie maken Duitsland tot een markt met onbeperkte mogelijkheden.

Finland

Finland is uiterst interessant voor bedrijven die nieuwe markten willen aanboren.

Frankrijk

Met een inwonertal van 65 miljoen is Frankrijk één van de grootste landen van Europa.

Griekenland

De strategische ligging van Griekenland is gunstig voor de internationale handel met vele Europese, Aziatische en Afrikaanse landen.

Ierland

Facebook en Google hebben de Europese vestiging in bruisend Dublin

Italië

Met een bevolking van maar liefst 60 miljoen vormt Italië een interessante markt voor buitenlandse ondernemers.

Nederland

Voor acte de présence bij onze noorderburen

Noorwegen

Noorwegen is lid van de Europese Economische Ruimte (EER) waardoor zaken doen bijna net zo eenvoudig is als in de rest van de EU.

Oostenrijk

Met een sterke detailhandel vooral in en rond Wenen biedt Oostenrijk goede export mogelijkheden.

Polen

Met bijna 40 miljoen inwoners een markt om serieus te nemen

Portugal

Portugal is een relatief kleine markt met een open economie waarin vooral de export de laatste jaren flink gestegen is.

Singapore

Singapore is een aantrekkelijke zakelijke hub vanwege zijn strategische locatie, stabiele politieke klimaat, transparante rechtsstaat, hoogopgeleide beroepsbevolking en gunstige belastingstelsel.

Spanje

De Spaanse markt is één van de grootste opkomende markten in Europa.

Tsjechië

Een robuuste economie, een bedrijfsvriendelijk klimaat en een levendige ondernemersscene maken het land tot een van de top 5-landen in Europa voor startende ondernemingen.

Verenigd Koninkrijk

Als zesde economie ter wereld is het Verenigd Koninkrijk één van de belangrijkste handelspartners van België.

Verenigde Staten

De Verenigde Staten is de grootste afzetmarkt buiten Europa.

Zweden

Met een bevolking van 10 miljoen is Zweden een interessante markt voor Belgische bedrijven die hun vleugels uit willen slaan.

Zwitserland

De Zwitserse markt is een kleine maar uiterst koopkrachtig en een loyale markt.

Veelgestelde vragen

Een buitenlands telefoonnummer en een telefoonnummer in je eigen vestigingsland waarnaar wij je bellers kunnen doorschakelen.

Dit verschilt per land. Sommige landen vereisen een lokaal vestigingsadres, andere landen hebben deze vestigingseis niet.

Je kan kiezen voor een lokaal buitenlands nummer, nationaal buitenlands nummer of gratis buitenlands nummer, afhankelijk van wat in dat land in het wettelijk nummerplan opgenomen is.

Wij betalen aan de buitenlandse operators een zogenaamd interconnectie tarief en/of transitkosten. Dit zijn kosten die gemaakt worden om het verkeer van het buitenland naar het lokale land te transporteren. Reken op 5-15 cent per minuut en eventuele lokale toeslagen voor je buitenlandse nummer.

Jazeker, dit is geen probleem. We kunnen vanuit de telefooncentrale doorschakelen naar het huidige nummer of nieuwe toestellen leveren op je huidige locatie of in het buitenland.

Daar merkt de beller niets van. Dit is ook de reden dat een boel bedrijven klantenservice in een ander land laten afhandelen. Of niet in alle landen een eigen fysieke vestiging openen.

Wij kunnen een piepje laten horen of een melding afspelen "Verenigde Staten" zodat je weet dat een bedrijf uit dit land belt.

Wij leveren de gesprekken af op de locatie van jouw keuze:

Naar het thuisadres van collega's

Naar verschillende kantoren

Naar verschillende landen

Beantwoord gesprekken waar jij wilt !

Ontvang vandaag nog jouw nieuwe internationale telefoonnummer !

En creëer nieuwe omzetkansen !

Bel ons:

0800-77 899

Of bekijk direct beschikbare Nederlandse, Duitse, Engelse of Franse nummers

.

Slim internationaal telefoonnummer krijgen

  • Nu activeren! - Begin binnen 3 minuten gesprekken te ontvangen

  • Overal gesprekken beantwoorden

  • Geen instelkosten

  • Op elk moment annuleren

Bel of e-mail ons voor deze nummers

Veelgestelde vragen:

Een buitenlands telefoonnummer en een telefoonnummer in je eigen land waarnaar we je bellers kunnen doorschakelen.


Dit verschilt van land tot land. Sommige landen vereisen een lokaal bedrijfsadres, andere niet.


Je kunt kiezen voor een lokaal internationaal nummer, een nationaal internationaal nummer of een gratis internationaal nummer, afhankelijk van wat er in het wettelijke nummerplan van het land is opgenomen.


Wij betalen buitenlandse operators een zogenaamde interconnectie- en/of transitvergoeding. Dit zijn de kosten voor het transport van het verkeer van het buitenland naar het lokale land. Reken op 5-15 cent per minuut en eventuele lokale toeslagen voor je internationale nummer.


Ja, dat kan. We kunnen doorschakelen naar je huidige nummer vanaf de centrale of zorgen voor nieuwe telefoons op je huidige locatie of in het buitenland.


De beller zal dat niet weten. Daarom hebben veel bedrijven een klantenservice in een ander land. Of openen hun eigen fysieke kantoren niet in alle landen.


We kunnen een piepje laten horen of een bericht dat "Verenigde Staten" zegt, zodat je weet dat het een bedrijf is dat uit dat land belt.
Tevreden Belfabriek telefonie klanten: