De 078/0800/lokale telefoonnummer maatschappij van België

België:0800-77 899
Nederland:0800-235 3227
Intl:🌍 +31(0)85 400 5588

Jouw telefooncentrale vernieuwen is kiezen voor VoIP

Gepubliceerd in Telefooncentrale kennisbank

Wil je de telefonie installatie van jouw onderneming vernieuwen of uitbreiden, of jouw telefonie op orde stellen bij de opstart van de zaak? Dan loont het de moeite om vooraf even te bekijken welke mogelijkheden er beschikbaar zijn. En denk jij bij het woord telefooncentrale enkel aan het beantwoorden van oproepen of het bellen naar vaste contactpersonen? Dan zal je vast verrast worden door alle moderne extraatjes die het leven van de ondernemers makkelijker kan maken !

Een goede voorbereiding is het halve werk

Bij de aanloop naar een nieuwe telefooncentrale komt heel wat kijken. Van het oplijsten van het aantal benodigde telefoontoestellen, het kiezen van de gewenste opties, de aankoop van toestellen tot de uiteindelijke aansluiting op de gewenste locaties. Een tijdrovende bezigheid waar al te vaak een duur kostenplaatje tegenover staat en dat meestal alleen is weggelegd voor echte specialisten.

Maar wat als we jou vertellen dat het ook anders kan? Wist je trouwens dat jouw nieuwe telefooncentrale helemaal geen installatie op locatie behoeft?

Een zorgeloze overstap

Analoge telefonie heeft al vele jaren geleden plaats moeten ruimen voor VoIP telefonie. De superieure geluidskwaliteit van digitaal bellen via het internet, het gebruiksgemak, de lage kosten en de uitgebreide mogelijkheden zijn ongeëvenaard en zorgen ervoor dat je bij de keuze voor een telefooncentrale niet om VoIP telefonie heen kunt. Maar ook digitale telefonie komt in verschillende vormen en maten.

Wanneer je kiest voor een hosted telefoonsysteem kan je al heel wat taken van jouw lijstje schrappen. Je hoeft zelf geen dure hardware aan te schaffen of te voorzien in het onderhoud en de meeste opties komen standaard in het telefoniepakket. Jouw provider maakt een virtuele telefooncentrale aan in de cloud met de opties die jij wenst en levert de nodige toestellen gebruiksklaar bij uw onderneming. Ook kunnen de gesprekken eerstens op jouw bestaande mobiele telefoon worden doorgegeven zodat je direct aan de U hoeft zelf geen ingewikkelde installatie te verrichten in uw onderneming en u kan met een eenvoudige internetverbinding meteen aan de slag.

Maar vernieuwen is niet alleen veranderen, het is ook kiezen voor een goedkopere, betere en gemakkelijkere oplossing. En dat zonder in te boeten op functionaliteit. Sterker zelfs, u krijgt meteen het meest moderne systeem en bent klaar voor de toekomst. Instellingen aanpassen kan probleemloos via een app op uw mobiel of via het webportaal en uw telefooncentrale groeit mee op maat van uw bedrijf.

Of u nu kiest om uw oproepen via telefoon, mobiel, laptop of pc te verzorgen, met een keuzemenu, antwoordapparaat of wachtrij, vanuit uw onderneming of een andere locatie, een hosted VoIP telefonie centrale biedt uw onderneming het beste wat telefonie op vandaag te bieden heeft. Een betaalbaar, schaalbaar en onmiddellijk beschikbaar pakket voor elke onderneming ongeacht de omvang.

Activeer Direct een Demo Telefoonnummer.
Maak Je Telefoonteam.
En Ontvang Gesprekken binnen 10 Minuten!

Geen Betaalgegevens nodig - Geen Verplichtingen.

Tevreden Belfabriek telefonie klanten: