Direct online je eigen 0800/078 en lokale nummers registreren !

België:0800-77 899
Nederland:0800-235 3227

Microsoft Teams

Vraag je je af of Microsoft Teams een geschikte telefonieoplossing is voor jouw bedrijf? We hebben alle kenmerken voor je op een rijtje gezet.

Beschrijving

Microsoft Teams is een online samenwerkingstool van Microsoft die standaard is opgenomen in sommige Office 365 licenties. Met het programma kunnen mensen binnen en buiten de organisatie chatten, (video)bellen en samenwerken aan documenten. Microsoft Teams is het centrale samenwerkingsknooppunt van een organisatie. Het combineert verschillende functionaliteiten met elkaar om optimaal te kunnen samenwerken. Medewerkers bevinden zich steeds vaker op verschillende plaatsen, wat een samenwerkingstool noodzakelijk maakt. Microsoft Teams geeft werknemers de functionaliteiten die ze nodig hebben om met elkaar in contact te blijven.

Voor wat voor soort bedrijven is Microsoft Teams geschikt?

Bedrijven van alle groottes, van MKB tot grote bedrijven.

Bellen in Microsoft Teams

Microsoft Teams maakt het mogelijk voor collega's om elkaar te bellen. Dit kan vanaf een mobiel apparaat of een laptop. Zo zijn collega's die op een andere locatie werken optimaal bereikbaar, zodat je snel iets met elkaar kunt afstemmen. Elkaar bellen is uiterst eenvoudig en kan bijvoorbeeld via een headset. Zo kunnen collega's snel met elkaar afstemmen.

Microsoft Teams biedt ook de mogelijkheid om externe personen te bellen. Dit gebeurt door middel van een Microsoft Teams telefonie-integratie. Met Microsoft Teams telefonie wordt het mogelijk om te bellen en gebeld te worden door externe personen. Deze extra integratie koppelt een VoIP telefooncentrale aan de huidige Microsoft Teams-omgeving.

Details over Microsoft Teams

Oorspronkelijke lanceerdatum: 14 maart 2017 Opvolger van: Skype for Business

Gratis test: Ja, er is een gratis pakket voor onbepaalde tijd
Prijzen: Vanaf 3,40 Euro per gebruiker per maand

Veelgestelde vragen

Ja, het is mogelijk om je zakelijke telefoonnummer bij Belfabriek te registreren en te koppelen aan je bestaande Microsoft Teams set-up.

Neem contact met ons op om je situatie te bespreken en hoe we je kunnen helpen bij het opzetten van een ideale telefonieoplossing voor je bedrijf.

Microsoft Teams kan worden verbonden met Asana, Dynamics 365, GitHub, Hootsuite, Hosted Virtual Desktop from the Cloud, Intercom, Microsoft Excel, Microsoft OneNote, Microsoft Planner, Microsoft Power BI, Microsoft PowerPoint, Microsoft SharePoint, Microsoft Visual Studio, Microsoft Word, Skype for Business, Smartsheet, Trello, Wrike, Zendesk.

Bij vragen of problemen kunnen klanten de ondersteuning van Microsoft Teams bereiken via: e-mail, een forum, live chat 24/7.

Stuur ons een bericht!

Vul het formulier in en wij nemen spoedig contact met u op!

Tevreden Belfabriek telefonie klanten: