De 078/0800/lokale telefoonnummer maatschappij van België

België:0800-77 899
Nederland:0800-235 3227
Intl:🌍 +31(0)85 400 5588

Ideaal voor de ZZP'er en startende ondernemers: vast nummer op je mobiel !

Gepubliceerd in Telefoonnummers

Wil je een lokaal telefoonnummer of extra telefoonnummer voor je zakelijke gesprekken? Dan is een vast nummer op mobiel de ideale oplossing! Je kunt het nummer eenvoudig aanvragen en direct gebruiken. Zo ben je altijd bereikbaar, ongeacht waar je bent.

Je eigen zakelijke nummer voor altijd

En: dit nummer kan je altijd houden voor je zakelijke onderneming. Ook al koop je een nieuw mobiel toestel met nieuw abonnement en krijg je daardoor een nieuw mobiel nummer, je nummer van de Belfabriek blijft gelijk. Dus je hoeft niet al je folders en reclame materiaal opnieuw te bestellen.

Flexibel schakelen

Krijg je het drukker? Schakel dan je Belfabriek nummer door naar een ander toestel, bijvoorbeeld van je partner of collega. Als jij aan het werkt bent kan je collega de binnenkomende gesprekken beantwoorden. Zo mis je nooit meer sales !

Activeer eenvoudig functie's

En natuurlijk kun je allerlei functie's op het nummer activeren. Dat kun je zelf via onze portal, of doen wij voor je! Wil je gesprekken opnemen? Dat kan. Wil je een welkomstmelding? Een keuzemenu? Laat het ons weten en wij bouwen het voor je!

Registreer vandaag je eigen 078-nummer als zakelijk telefoonnummer en jij bent klaar voor de toekomst !

Activeer Direct een Demo Telefoonnummer.
Maak Je Telefoonteam.
En Ontvang Gesprekken binnen 10 Minuten!

Geen Betaalgegevens nodig - Geen Verplichtingen.

Tevreden Belfabriek telefonie klanten: