Direct online je eigen 0800/078 en lokale nummers registreren !

België:0800-77 899
Nederland:0800-235 3227

Google Voice

Vraag je je af of de telefooncentrale van Google Voice een geschikte telefonieoplossing is voor jouw bedrijf? We hebben alle kenmerken voor je op een rijtje gezet.

Beschrijving

Google Voice is een dienst die een klant een telefoonnummer geeft, waarnaar alle telefoonnummers overgeschakeld kunnen worden. Met dit systeem wil Google het makkelijker maken voor mensen om een ander te bereiken en het makkelijker maken om je voicemail te bekijken of te beluisteren. Als iemand bijvoorbeeld een voicemail achterlaat, krijgt de gebruiker via Gmail een e-mail met daarin het bericht dat de beller heeft achtergelaten in tekstvorm. Daarnaast zijn er allerlei toepassingen die Google Voice biedt voor het gebruik van een mobiele telefoon. Voor wat voor soort bedrijven is Google Voice geschikt?

Bedrijven van alle groottes, van freelancers tot KMO's tot grote bedrijven.

Gratis test: Nee
Prijzen: Vanaf 10 USD per gebruiker per maand

Veelgestelde vragen

Ja, het is mogelijk om je zakelijke telefoonnummer(s) bij Belfabriek te registreren en te koppelen aan je bestaande Google Voice set-up.

Neem contact met ons op om je situatie te bespreken en hoe we je kunnen helpen bij het opzetten van een ideale telefonieoplossing voor je bedrijf.

Natuurlijk koppelt Google Voice goed met andere Google-diensten zoals Gmail, Google Meet en Google Calendar.

Ja, voor Android en iOS.

Google Voice biedt 24/7 ondersteuning via e-mail, telefoon en chat.

Stuur ons een bericht!

Vul het formulier in en wij nemen spoedig contact met u op!

Tevreden Belfabriek telefonie klanten: