Sluiten
Dé telefoonnummer maatschappij van België Bel ons: Telefoon 0800-77899 0800-77899
Toon alles
Zg

Handig: alle gespreksstatistieken binnen uw Google Analytics

Bekijk uw belstatistieken binnen de vertrouwde omgeving van Google Analytics. Zo raadpleegt u de statistieken voor uw servicenummer en uw website op één plek.

Handig: alle gespreksstatistieken binnen uw Google Analytics

Wat zijn Zoekmachine Gespreksstatistieken

Alle nummerhouders krijgen bij de Belfabriek toegang tot uitgebreide belstatistieken. Dit online dashboard dat onderdeel van Mijn Belfabriek uitmaakt laat zien hoe vaak mensen bellen, hoe lang gesprekken duren en waar men vandaan belt. Een onmisbare tool voor nummereigenaren, teamleiders en managers die hiermee hun dienstverlening kunnen stroomlijnen en in kunnen spelen op nieuwe ontwikkelingen.

Veel marketeers werken al met Google Analytics om de relaties tussen webstatistieken en online marketing bloot te leggen. Dankzij Zoekmachine Gespreksstatistieken kunnen marketeers zoals u nu nog makkelijker de link naar inkomende belletjes leggen.

Voordelen van Zoekmachine Gespreksstatistieken

In tijden van toenemende concurrentie en nieuwe communicatiekanalen is informatie misschien wel uw belangrijkste wapen. Het is dan ook wenselijk om uw statistieken overzichtelijk bij elkaar te hebben. Zoekmachine Gespreksstatistieken maakt dat een fluitje van een cent, waarna u de volgende voordelen geniet.


Leg verbanden bloot

Hoeveel extra bellers krijgt u als u online campagne voert met een bel-ons-nu-doelstelling? Leg al uw statistieken nu makkelijker naast elkaar.

Volledig en krachtig

Google Analytics is het meest uitgebreide gratis webstatistieken-programma. Met Zoekmachine Gespreksstatistieken haalt u nóg meer uit dit krachtige pakket.

Verhoog uw rendement

Wat is de ROI van uw marketingbudget? Vergelijk de online en telefonische statistieken om te zien welke campagnes het meest opleveren.

‘Set and forget’

Zoekmachine Gespreksstastistieken vraagt om een eenvoudige configuratie en vergt geen onderhoud. De belstatistieken komen automatisch en overzichtelijk in Google Analytics te staan.

Geheel gratis

Zoekmachine Gespreksstatistieken is een inbegrepen functie van de Belfabriek, de provider met misschien wel het grootste pakket aan functies en opties.

Vergelijk meerdere nummers

Meerdere online of offline campagnes met meerdere nummers? Laat alle belstatistieken in Google Analytics binnenkomen en zie welke nummers het beste presteren.

Activeer Zoekmachine Gespreksstatistieken vandaag nog

U ziet het: er kleven heel wat voordelen aan het inschakelen van Zoekmachine Gespreksstatistieken. Dus waar wacht u op? Deze functie is geheel gratis en bespaart tijd en stress. Zoekmachine Gespreksstatistieken is eenvoudig in Mijn Belfabriek via Nummerinstellingen in te schakelen. Bekijk hier de handleiding.

Hebt u nog vragen dan beantwoordt onze klantenservice die graag op tel. 0800–77899.