Direct online je eigen 0800/078 en lokale nummers registreren !

België:0800-77 899
Nederland:0800-235 3227

Bullhorn

Bullhorn is een CRM en operations software oplossing voor de uitzendbranche. Meer dan 10.000 staffingbedrijven vertrouwen op Bullhorn's cloud-based platform om de verkoop te stimuleren, relaties op te bouwen en hun wervingsprocessen van begin tot eind aan te sturen.

Beschrijving

Bullhorn is een CRM en operations software oplossing voor de uitzendbranche. Meer dan 10.000 staffingbedrijven vertrouwen op het cloud-gebaseerde platform van Bullhorn om de verkoop te stimuleren, relaties op te bouwen en hun wervingsprocessen van begin tot eind aan te sturen.

Voor wat voor soort bedrijven is Bullhorn CRM geschikt?

Staffingbedrijven van alle groottes.

Bedrijfsgegevens Bullhorn

Opgericht: 1999 Hoofdkantoor: Boston, Verenigde Staten

Gratis test: Geen
Prijzen: Op aanvraag

Vaak gestelde vragen

Ja, het is mogelijk om uw zakelijke telefoonnummer(s) bij Belfabriek te registreren en te koppelen aan uw bestaande Bullhorn opstelling. Op deze manier geniet u van de voordelen van verhoogde automatiseringsmogelijkheden door een vlekkeloze integratie tussen Bullhorn en het telefonieplatform van Belfabriek.

Neem contact met ons op om uw situatie te bespreken en hoe wij u kunnen helpen bij het opzetten van een ideale telefonieoplossing voor uw bedrijf.

8x8 Virtual Office, Able, Asurint, Broadbean, Checkr, CloudCall, Constant Contact, Daxtra, DiscoverOrg, ETZ Payments, Ebsta, Fuze, Gmail, Google Calendar, Google Workspace, Great Recruiters, HarQen, Indeed, InsightSquared, LinkedIn for Business, Meta for Business, Microsoft 365, Microsoft Outlook, Mya, Odro, QuickBooks Online Advanced, ScheduleFlex, Scout, SkillSurvey, Spark Hire, Starred, Stirista Scout, Sugar Market, TenFold, TextRecruit, TextUs, Textkernel HR Suite, Twitter, VerticalResponse, Vonage Business Communications, Whatfix, Xref, Zapier, ZoomInfo SalesOS, interviewstream

Ja, voor Android en iOS.

Bullhorn biedt ondersteuning via e-mail en telefoon.

Stuur ons een bericht!

Vul het formulier in en wij nemen spoedig contact met u op!

Tevreden Belfabriek telefonie klanten: