Direct online je eigen 0800/078 en lokale nummers registreren !

België:0800-77 899
Nederland:0800-235 3227

Bitrix24

Bitrix24 is een online werkruimte met tools die zijn ontworpen om u te helpen uw bedrijf gemakkelijker en efficiënter te runnen.

Beschrijving

Bitrix24 is een gratis samenwerkingsplatform. Bitrix24 ondersteunt gebruikers met tools als CRM, documentbeheer, taakverdeling, tijdbeheer en projectbeheer geïntegreerd in een sociale omgeving met gebruikersprofielen, likes, commentaar, chatberichten en het delen van content.

Bitrix24 biedt een praktische oplossing voor het online beheren van een bedrijf. Van het inklokken aan het begin van de dag tot taken, het verwerken van verkopen en het afronden met rapportages, er zijn flexibele en nauwkeurige tools voor elke stap.

Meer dan 5 miljoen bedrijven in 186 landen vertrouwen op Bitrix24. Tot 12 gebruikers gratis.

Bitrix24 vereenvoudigt de communicatie met sociale functies zoals 'vind ik leuk' en 'commentaar' en geautomatiseerde processen zoals meldingen, inschrijvingen op discussies of groepen en ondersteunde rapportage.

Dit vooruitstrevende platform combineert robuuste modules die het volledige scala aan intranetservices uitvoeren:

  • Werkgroepen (projecten) met taken, agenda's, bestanden, wiki, fotogalerij en conversaties;

  • Bedrijfsdiensten zoals visuele structuur, afwezigheidstabel, taak- en werktijdrapportage en personeelsgids;

  • Time management tools met check-in en check-out mechanisme, dagelijkse planner en regelmatige werkrapporten;

  • Tijdsplanningsfunctie met kalenders, evenementenplanner en vergadermanager (met synchronisatie met Outlook en CalDAV);

  • Documentbibliotheken met flexibele autorisatiesystemen, versiebeheer en WebDAV-ondersteuning;

  • Sociaal zoeken naar alle systeemobjecten, inclusief geüploade documenten, taken en gebeurtenissen. Resultaten worden aangepast aan de hand van toegangsrechten;

  • CRM met e-mailintegratie en tools voor visuele opbouw van bedrijfsprocessen.

Door deze krachtige tools te koppelen in een zeer intuïtieve sociale laag, biedt Bitrix24 een oplossing die ideaal is voor kleine bedrijven en geschikt is voor organisaties van elke omvang.

Voor wat voor soort bedrijven is Bitrix24 geschikt?

Bedrijven van alle groottes, van MKB tot grote bedrijven.

Bedrijfsgegevens Bitrix24

Opgericht: 1998 Hoofdkantoor: Alexandria, VS

Gratis test: Ja, er is een gratis plan.
Prijzen: Vanaf 49 USD per maand voor 5 gebruikers

Vaak gestelde vragen

Ja, het is mogelijk om uw zakelijke telefoonnummer(s) bij Belfabriek te registreren en te koppelen aan uw bestaande Bitrix24 opstelling.

Neem contact met ons op om uw situatie te bespreken en hoe wij u kunnen helpen bij het opzetten van een ideale telefonie-oplossing voor uw bedrijf.

3CX, Apache OpenOffice, Asana, Asterisk, Authorize.Net, Azure Active Directory, Box, Braintree, DocuSign, Dropbox Business, Dropbox Paper, Evernote Teams, FreshBooks, Gmail, Google Analytics 360, Google Calendar, Google Docs, Google Drive, Jira, Jotform, LibreOffice, Mailchimp, Mailigen, Meta for Business, Microsoft 365, Microsoft Outlook, OneDrive, Operations Hub, PayPal, Pipedrive, Plivo, QuickBooks Online Advanced, Quickbooks Online, SendPulse, Stripe, SugarCRM, Time Doctor, UniSender, WordPress, Xero, Zadarma, Zapier, Zendesk Suite

Ja, voor Android en iOS.

Bitrix24 biedt ondersteuning via e-mail, telefoon en chat.

Stuur ons een bericht!

Vul het formulier in en wij nemen spoedig contact met u op!

Tevreden Belfabriek telefonie klanten: