De 078/0800/lokale telefoonnummer maatschappij van België

België:0800-77 899
Nederland:0800-235 3227
Intl:🌍 +31(0)85 400 5588

VoIP Telefoon Doorschakelen naar Mobiel

Gepubliceerd in Lokale telefoonnummers artikelen

Als je regelmatig je vaste telefoonnummer wilt doorschakelen naar een andere vaste telefoon dan zul je erg blij zijn met onze speciale belteam pagina waarop jij en jouw collega's altijd eenvoudig de bereikbaarheid kunnen instellen van de telefoon.

Zo ben jij altijd optimaal bereikbaar op je vaste zakelijke nummer!

Wij schakelen binnenkomende telefoonoproepen door naar waar jij dat wilt: je vaste nummer, je mobiele nummer of een extern nummer van een collega of thuiswerkende collega.

Je kan deze doorschakeling zo vaak wijzigen als je wilt. VoIP doorschakelen naar welk telefoonnummer dan ook is op deze manier kinderspel, en zo mis je nooit een zakelijk telefoongesprek.

Bouw je eigen virtuele callcenter met onze belteam pagina door elk mobiel nummer en elke vaste telefoon die gebruikt wordt binnen je team in te voeren op deze pagina.

Iedereen van je team kan inloggen op deze pagina en zichzelf op beschikbaar en niet beschikbaar zetten. Zo weet onze belcomputer altijd naar wie deze binnenkomende oproepen kan doorschakelen. Deze doorschakelingen beheer je zelf in realtime.

Is er een doorschakeling actief naar iemand die op dat moment niet (meer) beschikbaar is, dan kan je deze persoon eenvoudig op niet actief zetten. Zo is deze doorschakeling dan gepauzeerd.

Thuis even goed bereikbaar als op de zaak

Doordat een vast telefoonnummer doorgeschakeld kan worden naar het mobiele nummer van jouw medewerker kan er overal gewerkt worden. Niet alleen thuis, maar op elke locatie.

Op deze manier wordt thuiswerken erg gemakkelijk gemaakt. Jouw telefonische bereikbaarheid ondervindt geen enkele hinder van het feit dat een medewerker zich niet fysiek op kantoor, maar op een andere locatie bevindt.

Niet alleen bij thuiswerken is het doorschakelen ideaal. Ook wanneer jij onderweg bent of wanneer er om andere redenen even niemand op kantoor is, kun je op deze manier toch goed bereikbaar blijven.

Leg daarom nu je vaste zakelijke telefoonnummer vast bij Belfabriek en begin vandaag met het doorschakelen naar jezelf en een van jouw collega's !


Veelgestelde vragen:

Ik wissel regelmatig van vaste telefoon en mobiele telefoon waarop ik bereikbaar ben, werkt jullie systeem dan ook ?

Ons telefonieplatform werkt perfect met wisselende telefoonnummers van telefoontoestellen. Je kan deze nummers altijd invoeren op onze belteam pagina en zo weet ons platform precies naar wie er oproepen doorgeschakeld kunnen worden bij een binnenkomende oproep.

Ik kan zelf niet altijd de doorschakeling wijzigen omdat ik in een meeting zit.

Iedereen die de URL van jouw unieke belteam pagina heeft kan eenvoudig de doorschakeling aanpassen en iemand op beschikbaar of niet beschikbaar zetten. Zo ben je altijd flexibel bereikbaar op je vaste nummer.

Maakt het uit wat voor toestel ik gebruik ?

Het maakt voor ons niet uit wat voor toestel je gebruikt, zolang deze maar een vast nummer heeft. Als je VoIP toestellen gebruikt hebben wij een lichte voorkeur voor het merk Yealink omdat wij daar diverse tools voor hebben om deze op afstand te kunnen configureren en beheren.

Ik heb al een vast nummer en wil deze met jullie platform gebruiken ?

Wij kunnen elk vast nummer wat je hebt overzetten naar ons telefonie platform. Alle gesprekken worden dan door ons afgehandeld met doorschakelingen naar alle toestellen die bij ons aangemeld zijn. En natuurlijk alle telefoon functie's die jij verder wilt.

Hoe kan ik mijn telefoon doorschakelen naar een ander nummer ?

Zorg dat alle nummers ingevoerd zijn op je belteam pagina. Je kan nu realtime doorschakelingen wijzigen naar welk nummer je wilt.

Activeer Direct een Demo Telefoonnummer.
Maak Je Telefoonteam.
En Ontvang Gesprekken binnen 10 Minuten!

Geen Betaalgegevens nodig - Geen Verplichtingen.

Tevreden Belfabriek telefonie klanten: