De 078/0800/lokale telefoonnummer maatschappij van België

België:0800-77 899
Nederland:0800-235 3227
Intl:🌍 +31(0)85 400 5588

VOIP telefonie mogelijkheden | overzicht VOIP mogelijkheden

Gepubliceerd in Lokale telefoonnummers artikelen

Belfabriek biedt de mogelijkheid om vele soorten telefoonnummers te registreren. Deze hebben allemaal bepaalde eigenschappen die voor verschillende doeleinden een voordeel kunnen bieden. De kennis van deze eigenschappen moet het makkelijker maken om de beste keuze te kunnen maken.

Denk bijvoorbeeld aan het aanvragen van nummers waarbij de klant u kosteloos kan bellen. Telefoonnummers die doorschakelen zijn ook populair. Deze nummers verbinden uw klant bijvoorbeeld naar een mobiele telefoon van een thuiswerkende collega. Als laatste optie kunt u ook regionale nummers of nummers in het buitenland aanvragen. Wanneer u veel zaken doet in Duitsland is het handig om een Duits nummer aan te vragen terwijl u gewoon vanuit België werkt.

Belfabriek heeft al dit soort nummers beschikbaar en maakt het verder heel makkelijk om een registratie af te ronden. In een mum van tijd zijn de gewenste nummers aan uw bedrijf gekoppeld en kunt u aan de slag. Al dan niet gekoppeld aan uw huidige of nieuwe VoIP telefooncentrale.

0800-nummers

De gratis nummers waarover we eerder spraken zijn de zogeheten 0800-nummers. Wanneer uw klanten hier naartoe bellen hoeven ze niets te betalen. Wanneer iets gratis is zullen uw klanten dat uiteraard altijd kunnen waarderen !

078-nummers

De 078-nummers lijken op het eerste gezicht op lokale netnummers. Echter is er geen enkele regio in België waar de telefoonnummers met 078 beginnen. Het is een reeks nationale telefoonnummers die virtueel zijn: niet gebonden aan een locatie.

Deze telefoonnummers kunnen worden doorgeschakeld naar een mobiele telefoon of een vaste telefoon. Bedrijven die alleen een winkel op het internet hebben, zonder daarbij een fysieke winkel te hebben maken veel gebruik van deze optie. Niet alleen geeft het een landelijke uitstraling, ook maakt ook dat u flexibel blijft in waar u zich vestigt. Het nummer is en blijft van u.

Lokale nummers

Zoals aangegeven kunt u dus nummers aanvragen in een andere stad dan waar uw bedrijf zit. Wanneer u in Genk zit, maar veel klanten in de regio Antwerpen heeft, is het voor de mensen daar wellicht beter wanneer uw telefoonnummer begint met 03 (Antwerpen) in plaats van met 089 (Genk). Klanten hebben dan al vaak het idee dat uw bedrijf zich in Antwerpen bevindt, wat meer vertrouwen geeft dan wanneer het om een bedrijf in Genk zou gaan. U kunt ook meerdere telefoonnummers vastleggen, dus eentje voor Brugge, eentje voor Antwerpen, eentje voor Brussel enzovoort.

Buitenlandse nummers

Tenslotte zijn er de buitenlandse nummers, waarbij de situatie soortgelijk is aan die van de lokale nummers, maar dan buiten de landsgrenzen. Wanneer uw callcenter in Bulgarije zit, maar uw werkelijke bedrijf gewoon Belgisch is, dan kunt u telefoontjes die binnenkomen in Bulgarije binnen kunnen laten komen op een Belgisch nummer. Andersom werkt het natuurlijk ook, wanneer u Bulgaarse klanten naar een Bulgaars nummer laat bellen, maar op laat nemen door uw personeel in Vlaanderen. Naast al deze verschillende nummers, zijn er ook nog allerlei nuttige functionaliteiten die nu mogelijk zijn met een VoIP centrale. Denk bijv. aan een welkomstboodschap, een keuzemenu, gesprekken kunnen opnemen en laten doorschakelen naar mobiel (bijv. omwille van thuiswerken). VOIP geeft kmo ondernemingen alle toeters en bellen die normaliter alleen weggelegd waren voor corporaties. Maar voor een fractie van de prijs. Bij Belfabriek kunt u profiteren van al deze VOIP mogelijkheden voor een transparant tarief, onbeperkt zonder haken en ogen. Heeft u al een nummer en bent u hier gehecht aan? Geen probleem. Bij een overstap naar Belfabriek is nummerbehoud zeker mogelijk, in jargon noemen we dat porteren. Zodoende, merken uw bestaande klanten en andere relaties niets van deze wijziging achter de schermen qua nummer, maar wellicht zullen zij opmerken dat uw telefonische bereikbaarheid beter is geworden en een meer professionele indruk achterlaat.

Activeer Direct een Demo Telefoonnummer.
Maak Je Telefoonteam.
En Ontvang Gesprekken binnen 10 Minuten!

Geen Betaalgegevens nodig - Geen Verplichtingen.

Tevreden Belfabriek telefonie klanten: