Direct online je eigen 0800/078 en lokale nummers registreren !

België:0800-77 899
Nederland:0800-235 3227

VOIP oplossingen overzicht

Gepubliceerd in Voice over IP artikelen

De Belfabriek is het adres voor zakelijke telefonie via een VOIP oplossing

In de 24-uurs economie waarin we tegenwoordig leven, is de bereikbaarheid van bedrijven voor klanten belangrijker dan ooit. Voor veel bedrijven wordt de bereikbaarheid voor een groot deel bepaald door de zakelijke telefonie. Met het verdwijnen van ISDN zijn er steeds meer bedrijven die op zoek zijn naar alternatieven en wordt de manier waarop de telefonie geregeld is onder de loep genomen. Dit is een goed idee en Belfabriek is de plek bij uitstek om uw bedrijf te laten adviseren en een oplossing te vinden die past bij uw wensen. De Belfabriek biedt diverse VOIP oplossingen die ervoor zorgen dat de bereikbaarheid van uw bedrijf optimaal blijft en de kosten laag blijven.

VOIP bellen via het internet is gebruiksvriendelijk en efficiënt

Door middel van zakelijke telefonie via een VOIP oplossing wordt er via het internet gebeld en zijn er diverse diensten beschikbaar die de ervaring voor de klant nog efficiënter en gebruiksvriendelijker maken. Er kan worden gekozen voor een VOIP centrale, waarbij er een centrale geïntegreerd wordt binnen uw bedrijf, maar u kunt ook kiezen voor hosted VOIP, waarmee er geen fysieke telefooncentrale nodig is en alles via een online cloud werkt. Omdat er op een contractbasis gewerkt wordt, blijven de kosten relatief laag en voorziet de Belfabriek in het onderhoud.

Profiteer van extra functies met de Belfabriek app

Met zakelijke VOIP telefonie van Belfabriek profiteert uw bedrijf van opties, zoals een zelf ingesproken welkomstboodschap en speciaal afgestemde keuzemenu’s die het mogelijk maken om de klant sneller van dienst te zijn en direct door te verbinden naar de juiste afdeling of persoon. U kunt ook gebruik maken van de Belfabriek app die de resultaten van uw bedrijfsnummer inzichtelijk maakt. Daarnaast is het doorschakelen of het veranderen van de eindbestemming van een bedrijfsnummer zeer eenvoudig in de app. Het thuiswerken wordt hiermee een stuk makkelijker en ook het doorschakelen naar mobiele nummers voor buiten kantooruren is een fluitje van een cent.

Gerelateerde artikelen:

Belgacom stopt met ISDN. Moet ik nu mijn ISDN centrale vervangen? (image)
020-nummers in Amsterdam. Amsterdam is de hoofdstad van Nederland. De gemeente Amsterdam is naar inwonertal de grootste gemeente.

Belfabriek Telefoon Systeem

Het meest uitgebreide telefoonsysteem wat er is. Vanuit de cloud. Werkt met al je toestellen: vast, mobiel, thuis of op de zaak.

system-hard-phone-thumb

Bureautoestel

Een voorgeconfigureerd toestel voor een plug'n'play ervaring

system-soft-phone-thumb

Softphone

Beantwoord gesprekken en bel uit vanaf je bestaande mobiele telefoon of computer

system-web-interface-thumb

Webinterface

Beheer alle nummers en aansluitingen online

system-mobile-apps-thumb

Mobiele apps

Zet jezelf op beschikbaar of niet beschikbaar om telefoongesprekken te ontvangen

Vast Nummer op Mobiel

Je gesprekken rechtstreeks op je mobiele telefoon

Probeer vrijblijvend

Tevreden Belfabriek telefonie klanten: