De 078/0800/lokale telefoonnummer maatschappij van België

België:0800-77 899
Nederland:0800-235 3227
Intl:🌍 +31(0)85 400 5588

VoIP nummer kiezen - Welke opties zijn er?

Gepubliceerd in Lokale telefoonnummers artikelen

De bereikbaarheid van uw onderneming is van groot belang. Het is immers de manier waarop uw klanten en relaties het snelst met u in contact kunnen treden. Dan is uw verbinding en bereikbaarheid natuurlijk belangrijk, waarbij een VoIP oplossing in veel gevallen het meest geschikt is.  Maar minstens even belangrijk is de keuze voor het VoIP telefoonnummer.

U kunt natuurlijk uw bestaande nummer behouden, ook als u nog geen VoIP had, maar het is goed om na te denken over uw nummerkeuze. Hebt u bijvoorbeeld lokale ambities, meer landelijk of zelfs internationaal? Wilt u dat bellers betalen om naar uw nummer te bellen of moet het juist gratis zijn? Deze keuzes en meer zijn belangrijk en kunnen bepalend zijn voor uw toekomstplannen.

Welke VoIP telefoonnummers bestaan er?

Niet iedereen staat stil bij de grote verscheidenheid aan mogelijkheden wanneer het gaat om het kiezen van een VoIP telefoonnummer. Des te belangrijker om de opties en de verschillen daartussen goed te kennen. De bestaande VoIP telefoonnummers zijn op te delen in de volgende categorieën:

  • 078 nummers

  • 0800 nummers

  • Internationale nummers

  • Regionale nummers

Het verschil tussen 0800- en 0900-nummers

Net als 078 nummers zijn ook 0800- en 0900-nummers landelijk en niet gekoppeld aan een regio. Het verschil is echter dat hier een keus gemaakt wordt tussen tarief of geen tarief. Bij een 0800-nummer betaalt de beller niet, het is dus een gratis telefoonnummer. Bij een 0900-nummer wordt er een vooraf vastgesteld tarief betaald door de beller, per minuut of per gesprek.

Regionale en internationale telefoonnummers

Wanneer u een sterke lokale binding met uw klanten en relaties hebt, kan het een goede keuze zijn om dat ook uit te drukken in uw telefoonnummer. Door voor een lokaal netnummer te kiezen, is direct duidelijk dat u deze regio bedient. Het kan zijn dat u landelijk of zelfs internationaal actief bent. Ook in dat geval is het mogelijk om een VoIP nummer te kiezen, voor bijvoorbeeld landen als de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk.

Bij het aanschaffen van een VoIP nummer abonnement van de Belfabriek zijn al deze VoIP nummers mogelijk. U kunt zelf bepalen welk telefoonnummer het best bij uw onderneming past.

Activeer Direct een Demo Telefoonnummer.
Maak Je Telefoonteam.
En Ontvang Gesprekken binnen 10 Minuten!

Geen Betaalgegevens nodig - Geen Verplichtingen.

Tevreden Belfabriek telefonie klanten: