Direct online je eigen 0800/078 en lokale nummers registreren !

België:0800-77 899
Nederland:0800-235 3227

VOIP mobiel: verbeterde bereikbaarheid via softphone app

Gepubliceerd in Voice over IP artikelen

Altijd en overal zakelijk bellen en gebeld worden met VOIP op de mobiel

Bereikbaarheid is belangrijker dan ooit voor bedrijven. We zijn continue op zoek naar verbeteringen op het gebied van effectiviteit en de manier waarop bedrijven gerund worden veranderd in een rap tempo. Een van de grootste verschillen met vroeger, is dat een vaste locatie of een bedrijfspand niet meer essentieel is om een onderneming te runnen. Flexibiliteit op het gebied van locatie is vaak een groot voordeel. Ook medewerkers werken vaker vanaf huis of vanuit externe locaties. Om ervoor te zorgen dat de bereikbaarheid van de onderneming hier niet onder lijdt, is er nu VOIP bellen voor op de mobiel.

VOIP bellen via de smartphone maakt uw bedrijf flexibeler en efficiënter

VOIP bellen via de smartphone is een relatief goedkope manier van bellen, waarbij er via de mobiele telefoon gebruik gemaakt kan worden van het zakelijke telefoonnummer. De Belfabriek biedt via de diensten van softphone de mogelijkheid om via een zakelijk nummer uit te bellen met de mobiele telefoon. Deze kan als een app worden gedownload via zowel de App Store als de Play Store en biedt kwalitatieve telefonie via VOIP technologie.

Bellen via de softphone app verbetert de bereikbaarheid en helpt mee aan kostenbesparing

VOIP bellen via de mobiele telefoon kan zowel via een 3-, 4- of 5g netwerk. Het is echter wel zo dat de processor vaak harder moet werken en dat een Wi-Fi verbinding over het algemeen zorgt voor een betere gesprekskwaliteit en vertraging voorkomt. Wanneer u gebruik maakt van VOIP op de mobiele telefoon, houdt u dan de batterij van de telefoon in de gaten, want deze kan sneller leeglopen dan u gewend bent door gebruik van een VOIP app. CounterPath biedt voor het mobiel VOIP bellen een softphone app aan. Het is mogelijk om de softphone app 14 dagen gratis uit te proberen. Belfabriek helpt u hierbij aan een SIP-nummer om ervoor te zorgen dat u direct kan beginnen te bellen. Met de Belfabriek app, kunt u vervolgens precies bijhouden wanneer het druk is op specifieke nummers met binnenkomend en uitgaand verkeer, zodat u kunt bepalen voor wie en wanneer er behoefte is aan VOIP op de mobiele telefoon binnen uw bedrijf.

Gerelateerde artikelen:

Belgacom stopt met ISDN. Moet ik nu mijn ISDN centrale vervangen? (image)