De 078/0800/lokale telefoonnummer maatschappij van België

België:0800-77 899
Nederland:0800-235 3227
Intl:🌍 +31(0)85 400 5588

VOIP MKB

Gepubliceerd in Voice over IP artikelen

Als bedrijf is het handig om te weten welke vorm van telefonie het beste bij je past. Dit kan voor iedere onderneming nogal verschillen. Daarom is het goed om te weten welke opties er allemaal zijn. We gaan nu kijken wat voip precies is en waarom dat een meerwaarde kan hebben voor veel bedrijven.

In het kort zorgt voip voor veel meer flexibiliteit en schaalbaarheid, zeker in vergelijking met een centrale. Een voorbeeld hiervan is dat je, vaak wanneer je maar wilt, het aantal telefoonlijnen aan zult kunnen passen. Dit kan vaak maandelijks maar bij sommige aanbieders zelfs elke dag. Hiermee speel je dus zo snel mogelijk in op veranderingen qua locatie of groei binnen het bedrijf.

Waarom juist voip voor kleine bedrijven?

Juist het flexibele aspect van voip maakt het extra aantrekkelijk. Stel je voor, je reist als ondernemer veel, bijvoorbeeld omdat je jouw bedrijf aan het promoten bent of nieuwe klanten zoekt, soms overal ter wereld. Op dat moment kun je ervoor zorgen dat de benodigde voip software is aangesloten op je eigen laptop of telefoon. Hierdoor kun je overal makkelijk bellen, en dat tegen Nederlandse kosten! Of je nu in Azië, Noord-Amerika of Australië zit, maakt daarbij helemaal niets uit.

Het wordt steeds gebruikelijker om overal vandaan te kunnen werken. De mogelijkheid om onder wat voor omstandigheden dan ook overal aan de slag te kunnen, is voor voor bedrijven een pluspunt. Als kleine onderneming geldt dat al helemaal. Omdat er veel in korte tijd kan veranderen is het fijn om flexibel te kunnen zijn. Met voip wordt dit mogelijk.

Overige voordelen van voip

Als kleine bedrijf is het een goede optie om voor hosted voip te gaan. Dit wil eigenlijk zeggen dat je de telefonie regelt vanuit de cloud. Daardoor hoef je er niet veel geld aan kwijt te zijn terwijl het toch goed werkt. Nog een groot voordeel is dat je makkelijk op kunt schalen. Heb je een paar nieuwe mensen in dienst die nieuwe accounts nodig hebben? Dan is dit snel geregeld.

Het is raadzaam om goede navraag bij een provider te doen. Want je wilt natuurlijk dat al je personeel, ongeacht welk besturingssysteem of apparaat men gebruikt, kan communiceren met de rest. Kleine bedrijven hoeven zich geen zorgen te maken over updates en het onderhoud. Dit zal namelijk allemaal vanuit het bedrijf dat de dienst levert geregeld worden. Wel zo makkelijk als er een keer iets aan de hand is.

Activeer Direct een Demo Telefoonnummer.
Maak Je Telefoonteam.
En Ontvang Gesprekken binnen 10 Minuten!

Geen Betaalgegevens nodig - Geen Verplichtingen.

Tevreden Belfabriek telefonie klanten: