De 078/0800/lokale telefoonnummer maatschappij van België

België:0800-77 899
Nederland:0800-235 3227
Intl:🌍 +31(0)85 400 5588

Voip fax: faxen versturen en ontvangen zonder eigen faxapparaat

Gepubliceerd in Voice over IP artikelen

Voice Over IP is verreweg de populairste oplossing voor zakelijke telefonie, omdat de gesprekskwaliteit hoog is, de kosten laag zijn en de mogelijkheden uitgebreid. Er zijn echter meer toepassingen die werken via een VOIP oplossing. Een van de toepassingen die door veel mensen nogal eens wordt onderschat is het gebruik van de fax. Het is mogelijk om via een VOIP setup gebruik te maken van de bedrijven fax en hiermee belangrijke documenten uit te kunnen wisselen via dezelfde verbinding als de telefoon.

Makkelijk faxen ontvangen op de e-mail met een VOIP fax toepassing

Er zijn nog steeds miljoenen mensen wereldwijd die gebruik maken van een fax. Met een fax kunnen documenten uitgewisseld worden. Het voordeel hieraan, is dat deze documenten in veel gevallen rechtsgeldig zijn en deze dus niet per post verzonden hoeven worden. Dit betekent echter niet dat je ook daadwerkelijk een fax hoeft te hebben om deze te kunnen versturen of ontvangen. Er is namelijk tegenwoordig ook een manier van digitaal faxen mogelijk. Hieronder valt ook VOIP faxen. Deze manier van faxen wordt ook wel e-faxen of internet faxen genoemd en vereist geen eigen faxapparaat.

Kies zelf een nummer en beheer deze in uw Belfabriek account

Belfabriek faciliteert in VOIP faxen, middels een toepassing genaamd Fax2mail. Deze dienst is een zogeheten hosted dienst die op de cloud gebaseerd is. Met Fax2mail is het mogelijk om een fax in de vorm van een pdf-bestand te ontvangen per email. Een voordeel aan deze dienst, is dat er gekozen kan worden voor een eigen faxnummer. Dit nummer kan bijvoorbeeld onderdeel zijn van een reeks 078 servicenummers die u voor uw bedrijf heeft aangeschaft. De Fax2mail toepassing kan zeer eenvoudig beheerd worden via uw Belfabriek account. Wanneer u uw faxen op een ander e-mailadres wilt ontvangen dan kan u dit eenvoudig en kosteloos aanpassen.

Activeer Direct een Demo Telefoonnummer.
Maak Je Telefoonteam.
En Ontvang Gesprekken binnen 10 Minuten!

Geen Betaalgegevens nodig - Geen Verplichtingen.

Tevreden Belfabriek telefonie klanten: