De 078/0800/lokale telefoonnummer maatschappij van België

België:0800-77 899
Nederland:0800-235 3227
Intl:🌍 +31(0)85 400 5588

VOIP telefooncentrale doorschakelen: altijd bereikbaar blijven

Gepubliceerd in Voice over IP artikelen

Het nieuwe werken is dynamisch en vraagt om een flexibele VOIP setup

Een van de redenen om voor bedrijven gebruik te maken van een VOIP oplossing, is om de bereikbaarheid te behouden en te verbeteren. Er wordt niet meer traditioneel vanaf een plek gewerkt en we leven in een 24-uurs economie. De tijden waarop klanten gebruik willen maken van specifieke diensten, zijn dan ook niet meer gebonden aan kantooruren. Dit heeft als gevolg dat bedrijven de bereikbaarheid hierop moeten aanpassen, omdat er anders handel verloren kan gaan. Om altijd bereikbaar te zijn kan er via een VOIP oplossing doorgeschakeld worden.

Altijd bereikbaar blijven door nummers door te schakelen

Het doorschakelen van een nummer wordt ook wel het wijzigen van de eindbestemming genoemd. Het bedrijfsnummer dat uw klanten zien wanneer u gebruik maakt van de VOIP service van de Belfabriek, is een virtueel nummer. Dit nummer is het nummer dat de beller ziet, maar kan naar verschillende bestemmingen leiden. Het is hierbij bijvoorbeeld mogelijk om buiten kantooruren het bedrijfsnummer door te schakelen naar een mobiele telefoon of naar verschillende personen die op een zogenaamde stand-by dienst staan.

De eindbestemming van een zakelijk nummer eenvoudig wijzigen in de Belfabriek app

Een groot voordeel aan het VOIP doorschakelen of wijzigen van de eindbestemming, is dat alle functionaliteiten behouden blijven, ongeacht het toestel waar naartoe doorgeschakeld wordt. Zo blijven de keuzemenu’s gewoon actief en is er ook nog steeds een opneemfunctie beschikbaar. Wanneer u een onderneming heeft, waarbij er regelmatig een eindbestemming gewijzigd moet worden, omdat medewerkers vanaf verschillende plekken werken dan is de Belfabriek app de oplossing. Met de Belfabriek app is het mogelijk om binnen een handomdraai de nummers van verschillende eindbestemmingen te wijzigen. Dit is kosteloos en kan vanaf overal, zolang u maar verbonden bent met het internet. Wanneer u vaak doorschakelt naar dezelfde nummers kan er een adresboek in de Belfabriek app ingesteld worden om dit proces verder te vergemakkelijken.

Activeer Direct een Demo Telefoonnummer.
Maak Je Telefoonteam.
En Ontvang Gesprekken binnen 10 Minuten!

Geen Betaalgegevens nodig - Geen Verplichtingen.

Tevreden Belfabriek telefonie klanten: