Direct online je eigen 0800/078 en lokale nummers registreren !

België:0800-77 899
Nederland:0800-235 3227

VoIP bellen zakelijk | Zakelijke VoIP telefonie voor het KMO

Steeds vaker kiezen bedrijven voor VoIP bellen. Dat geldt niet alleen voor grote organisaties bedrijven, ook het KMO heeft VoIP omarmd. Zeker na het verdwijnen van ISDN is VoIP bijzonder populair geworden onder het klein midden bedrijf. Dat is niet zo vreemd, want er zit een groot aantal voordelen aan VoIP telefonie !

VoIP biedt kwaliteit

VoIP staat voor Voice Over IP. Dat betekent dat er via Internet, en niet via een aparte telefoonlijn, gebeld wordt. Het bellen via internet brengt een aantal voordelen met zich mee, waar de geluidskwaliteit er één van is. De geluidskwaliteit is namelijk beter dan wat we met traditionele telefoonlijnen gewend zijn!

Zakelijk VoIP bellen kan overal

Voor sommigen is het al even geleden, maar voor anderen is het nog realiteit: al bellend zitten in een kantoor waar de vaste telefooncentrale staat. Dat brengt veel beperkingen met zich mee. Op die manier is thuiswerken bijvoorbeeld niet mogelijk.

Wanneer gekozen wordt voor zakelijk VoIP bellen behoort dit tot het verleden. VoIP maakt immers gebruik van het internet, dus er kan overal waar internet beschikbaar is gebeld worden. Dat brengt voordelen met zich mee voor de alle collega's omdat telefonie veel flexibeler is geworden ! Iedereen kan voortaan de telefoon vanaf elke locatie beantwoorden en de VoIP centrale bevindt zich niet meer op kantoor maar in het datacenter van Belfabriek, en u logt daar op afstand op in!

Opties voor nog meer gemak en maatwerk

VoIP biedt nog veel meer mogelijkheden. Wanneer je voor VoIP via Belfabriek kiest beschik je namelijk over de mogelijkheid om allerlei handige extra opties te gebruiken ! Zo is het bijvoorbeeld mogelijk een welkomstboodschap in te spreken voor bellers. Of, wanneer je het nog professioneler aan wilt pakken, om via Belfabriek een welkomstboodschap in te laten spreken door een professionele stem.

Je kunt desgewenst de welkomstboodschap laten opvolgen door een keuzemenu. Het keuzemenu verbindt bellers snel en efficiënt met de juiste afdeling door.

Wanneer een digitaal antwoordapparaat gewenst is, kan voicemail geactiveerd worden om mensen berichten te laten inspreken. Denk aan huisartsenpraktijken die herhaalvoorschriften laten inspreken door patiënten en zo veel tijd besparen. Maar voicemail is ook traditioneel te gebruiken, bijvoorbeeld op piekmomenten, wanneer door grote drukte niemand de beller te woord kan staan. Ook kunnen we alle telefoongesprekken voor jou opnemen.

Hoe werkt het aanvragen van VoIP?

Wanneer je overtuigd bent van alle voordelen en besloten hebt om een bestaand telefoonnummer bij ons onder te brengen of een nieuw zakelijk telefoonnummer aan te vragen kan dat snel en gemakkelijk.

Zoek een mooi nummer uit in onze 078-nummer shop of bij de lokale telefoonnummers of bel ons even op 0800-77 899 en wij helpen je graag verder !

Gerelateerde artikelen:

020-nummers in Amsterdam. Amsterdam is de hoofdstad van Nederland. De gemeente Amsterdam is naar inwonertal de grootste gemeente.

Belfabriek Telefoon Systeem

Het meest uitgebreide telefoonsysteem wat er is. Vanuit de cloud. Werkt met al je toestellen: vast, mobiel, thuis of op de zaak.

system-hard-phone-thumb

Bureautoestel

Een voorgeconfigureerd toestel voor een plug'n'play ervaring

system-soft-phone-thumb

Softphone

Beantwoord gesprekken en bel uit vanaf je bestaande mobiele telefoon of computer

system-web-interface-thumb

Webinterface

Beheer alle nummers en aansluitingen online

system-mobile-apps-thumb

Mobiele apps

Zet jezelf op beschikbaar of niet beschikbaar om telefoongesprekken te ontvangen

Vast Nummer op Mobiel

Je gesprekken rechtstreeks op je mobiele telefoon

Probeer vrijblijvend

Tevreden Belfabriek telefonie klanten: