Direct online je eigen 0800/078 en lokale nummers registreren !

België:0800-77 899
Nederland:0800-235 3227

Zakelijke telefonie via VOIP heeft de toekomst en steeds meer bedrijven kiezen voor deze methode van bellen. Belfabriek helpt ook uw bedrijf graag op maat met de beste VOIP oplossing passend bij uw wensen. Naast de service die u krijgt bij de Belfabriek en de vele opties met betrekking tot de ongekende mogelijkheden van het VOIP bellen, is er nu ook een Belfabriek App beschikbaar. De app van de Belfabriek is beschikbaar voor zowel iOS als Android en biedt nu nog meer mogelijkheden om zakelijke telefonie voor uw bedrijf nog efficiënter te maken.

Makkelijk de eindbestemming van een nummer wijzigen in de gebruiksvriendelijke Belfabriek App

Bedrijven kiezen voor VOIP telefonie, omdat ze hiermee een betere service kunnen verlenen en vaak kosten kunnen besparen. Om dit te meten is de Belfabriek app een ideale uitkomst. Met de Belfabriek app is het namelijk mogelijk om de resultaten van uw servicenummers op elke moment van de dag live in te zien. Er kan gekeken worden naar specifieke statistieken en de prestaties van diverse servicenummers kunnen via de smartphone ingezien worden.

Het is daarnaast ook mogelijk om in de app de eindbestemming van een nummer eenvoudig te wijzigen. Er kan zelfs gebruik gemaakt worden van een adresboek geïntegreerd in de app. Deze functie is vooral erg praktisch wanneer de eindbestemming van specifieke servicenummers regelmatig veranderd dienen te worden tijdens bijvoorbeeld de avonden en weekenden.

Overal en altijd de laatste resultaten van uw servicenummers bij de hand

De Belfabriek app geeft alle resultaten van de servicenummers op een visueel aantrekkelijke manier weer. Als ondernemer heeft u het vaak druk en het is dan ook ideaal om vanaf elke plek makkelijk te kunnen zien hoe de zaken ervoor staan.

Met de Belfabriek VOIP app kan er bijvoorbeeld worden bekeken hoeveel telefoontjes er op specifieke tijdstippen binnenkomen en kunnen diverse statistieken geanalyseerd worden. De app kan dan ook een belangrijke bijdrage leveren in het verbeteren van de efficiëntie van de servicenummers en eventuele kantoorbezetting op bepaalde tijden. De VOIP-app is zowel beschikbaar in de Play Store als in de Appstore.

Belfabriek Telefoon Systeem

Het meest uitgebreide telefoonsysteem wat er is. Vanuit de cloud. Werkt met al je toestellen: vast, mobiel, thuis of op de zaak.

system-hard-phone-thumb

Bureautoestel

Een voorgeconfigureerd toestel voor een plug'n'play ervaring

system-soft-phone-thumb

Softphone

Beantwoord gesprekken en bel uit vanaf je bestaande mobiele telefoon of computer

system-web-interface-thumb

Webinterface

Beheer alle nummers en aansluitingen online

system-mobile-apps-thumb

Mobiele apps

Zet jezelf op beschikbaar of niet beschikbaar om telefoongesprekken te ontvangen

Vast Nummer op Mobiel

Je gesprekken rechtstreeks op je mobiele telefoon

Probeer vrijblijvend

Tevreden Belfabriek telefonie klanten: