Direct online uw eigen 0800 of 078 nummers registreren
   Bel ons gratis:
   0800-235 3227
   0800-77 899

   VOIP app: zakelijke telefonie makkelijker managen

   Gepubliceerd in Voice over IP artikelen

   Zakelijke telefonie via VOIP heeft de toekomst en steeds meer bedrijven kiezen voor deze methode van bellen. Belfabriek helpt ook uw bedrijf graag op maat met de beste VOIP oplossing passend bij uw wensen. Naast de service die u krijgt bij de Belfabriek en de vele opties met betrekking tot de ongekende mogelijkheden van het VOIP bellen, is er nu ook een Belfabriek App beschikbaar. De app van de Belfabriek is beschikbaar voor zowel iOS als Android en biedt nu nog meer mogelijkheden om zakelijke telefonie voor uw bedrijf nog efficiënter te maken.

   Makkelijk de eindbestemming van een nummer wijzigen in de gebruiksvriendelijke Belfabriek App

   Bedrijven kiezen voor VOIP telefonie, omdat ze hiermee een betere service kunnen verlenen en vaak kosten kunnen besparen. Om dit te meten is de Belfabriek app een ideale uitkomst. Met de Belfabriek app is het namelijk mogelijk om de resultaten van uw servicenummers op elke moment van de dag live in te zien. Er kan gekeken worden naar specifieke statistieken en de prestaties van diverse servicenummers kunnen via de smartphone ingezien worden.

   Het is daarnaast ook mogelijk om in de app de eindbestemming van een nummer eenvoudig te wijzigen. Er kan zelfs gebruik gemaakt worden van een adresboek geïntegreerd in de app. Deze functie is vooral erg praktisch wanneer de eindbestemming van specifieke servicenummers regelmatig veranderd dienen te worden tijdens bijvoorbeeld de avonden en weekenden.

   Overal en altijd de laatste resultaten van uw servicenummers bij de hand

   De Belfabriek app geeft alle resultaten van de servicenummers op een visueel aantrekkelijke manier weer. Als ondernemer heeft u het vaak druk en het is dan ook ideaal om vanaf elke plek makkelijk te kunnen zien hoe de zaken ervoor staan.

   Met de Belfabriek VOIP app kan er bijvoorbeeld worden bekeken hoeveel telefoontjes er op specifieke tijdstippen binnenkomen en kunnen diverse statistieken geanalyseerd worden. De app kan dan ook een belangrijke bijdrage leveren in het verbeteren van de efficiëntie van de servicenummers en eventuele kantoorbezetting op bepaalde tijden. De VOIP-app is zowel beschikbaar in de Play Store als in de Appstore.

   Gerelateerde artikelen:

   Belgacom stopt met ISDN. Moet ik nu mijn ISDN centrale vervangen? (image)