De 078/0800/lokale telefoonnummer maatschappij van België

België:0800-77 899
Nederland:0800-235 3227
Intl:🌍 +31(0)85 400 5588

VoIP Abonnement Zakelijk: alles inclusief

Gepubliceerd in Lokale telefoonnummers artikelen

Wanneer u op zoek bent naar een zakelijk VoiP abonnement voor uw bedrijf, dan bent u bij Belfabriek aan het juiste adres. VoIP (Voice Over Internet Protocol) is het versturen van data via IP adressen in plaats van over telefoonlijnen en zijn hoe dan ook de toekomst in de wereld van de telefonie. De kostenbesparing, klantvriendelijkheid en de vele extra mogelijkheden die een dergelijke service biedt zijn de voornaamste redenen waarom veel bedrijven overstappen naar deze vorm van telefonie. Belfabriek biedt u een compleet pakket welke alle mogelijkheden van VoIP herbergt. Op deze manier wil Belfabriek u dan ook overtuigen dat u de juiste aanbieder van VoIP telefonie heeft gevonden.

Wat zit er allemaal in het pakket?

Belfabriek biedt u de mogelijkheid om de opzet van het pakket dat wordt aangeboden aan te passen naar uw wensen. Zo kunt u ervoor zorgen dat u bepaalde diensten uitzet wanneer u ze niet gebruikt en aan zet op het moment dat u ze gaat gebruiken. Standaard beschikt u echter over een totaalpakket waarin alle diensten zijn opgenomen.

Ten eerste heeft u de mogelijkheid om uw klanten welkom te heten door middel van het inspreken van een volledig unieke tekst welke aan al uw wensen voldoet. Wat ook volledig naar wens is in te stellen is het keuzemenu waarin uw bellers terechtkomen. De keuzes die u beschikbaar stelt kunt u helemaal zelf kiezen.

Wanneer uw klant de keuze heeft gemaakt, komt deze doorgaans in een wachtrij te staan. U kunt in dat geval zelf kiezen wat de klanten op dat moment horen. Andere VoIP aanbieders dan Belfabriek vragen doorgaans aanvullende kosten bovenop de standaard service die zij leveren. Bij Belfabriek is dit dus absoluut niet het geval.

Vergeet ook de Belfabriek app niet. U heeft hier toegang toe wanneer u zich aanmeldt. Met de app heeft u inzicht in de statistieken van uw telefoongebruik. Ook kunt u met behulp van de app de diensten die u wel of niet wenst te gebruiken aan- en/of uit zetten. Tenslotte kunt u met de app exact aangeven wat er dient te gebeuren wanneer uw VoIP systeem een klant door dient te sturen. Op deze manier kunt u de bereikbaarheid van uw klantenservice waarborgen.

Er zijn dus vele verschillende mogelijkheden waar u gebruik van kunt maken wanneer u met Belfabriek in zee gaat. U hoeft uiteraard niet van alle diensten gebruik te maken, maar wanneer u informatie nodig heeft, kan Belfabriek u prima ondersteunen en de juiste oplossing voor uw bedrijf aandragen.

Activeer Direct een Demo Telefoonnummer.
Maak Je Telefoonteam.
En Ontvang Gesprekken binnen 10 Minuten!

Geen Betaalgegevens nodig - Geen Verplichtingen.

Tevreden Belfabriek telefonie klanten: