Direct online je eigen 0800/078 en lokale nummers registreren !

België:0800-77 899
Nederland:0800-235 3227

Vast nummer op mobiel | zakelijk nummer op mobiel zonder vaste lijn

Als ambitieuze ondernemer wil je geen enkel verkoop missen. En dus geen enkele beller. Maar hoe drukker je het krijgt, hoe lastiger het is om dat waar te maken. Je kunt jezelf immers niet ‘vastketenen’ aan de vaste lijn. En puur werken met een mobiel nummer? Dat lost het probleem tijdelijk op want dan heb je het nummer mobiel mee, maar oogt een stuk minder professioneel. En je zit weer vast aan het toestel.

De oplossing? Een lokaal/078 of 0800-nummer van Belfabriek !

Daarmee bepaal jij zelf op welk nummer (‘eindbestemming’) je de bellers te woord staat. En ja, dat kan ook je mobiel zijn. En zo beschik je over een vast flexibel zakelijk nummer zonder vaste lijn.

We leveren gesprekken af waar jij dat wilt. Bijvoorbeeld op je smartphone. Op de mobiele telefoon van een collega. Bij je thuis. Of op een call center. Dit betekent dat je met een nummer van Belfabriek twee (vette) vliegen in één klap slaat: de professionele uitstraling van een ‘gewoon’ nummer hand in hand met de flexibiliteit van een mobieltje. Bovendien bepaal je met onze wijzigingsapp zélf waar gesprekken binnenkomen.

Meer opties

Bij al onze nummers zijn alle opties inbegrepen die helpen telefoonverkeer klantgericht af te handelen. Denk aan een professionele welkomstmelding, een wachtrij, een melding van de openingstijden, enzovoorts. Ook kun je gesprekken opnemen. Handig als je bijvoorbeeld in de auto wordt gebeld en bestellingen of contactgegevens niet meteen kunt verwerken. Die gesprekken ontvang je vervolgens als geluidsbestand per e-mail. Niks gemiste kans dus.

Testen is geloven

Klinkt als het drieëndertigste verkooppraatje dat je deze week hebt gehoord? Snappen we! En dus laten we je veel liever zelf ontdekken hoe het werkt. Vul jouw 078-nummer aanvraag vandaag nog in en wij zorgen ervoor dat je nieuwe nummer dezelfde werkdag aankiesbaar is. Dat schakelen we door naar jouw mobiel. Zo ervaar je zelf hoe goed en makkelijk het werkt. Overtuigd? Bel ons op 0800-77 899 en wij richten het nummer in met de opties die voor jouw zaak en klanten belangrijk zijn.

Veel plezier en tot snel!

Gerelateerde artikelen:

020-nummers in Amsterdam. Amsterdam is de hoofdstad van Nederland. De gemeente Amsterdam is naar inwonertal de grootste gemeente.

Belfabriek Telefoon Systeem

Het meest uitgebreide telefoonsysteem wat er is. Vanuit de cloud. Werkt met al je toestellen: vast, mobiel, thuis of op de zaak.

system-hard-phone-thumb

Bureautoestel

Een voorgeconfigureerd toestel voor een plug'n'play ervaring

system-soft-phone-thumb

Softphone

Beantwoord gesprekken en bel uit vanaf je bestaande mobiele telefoon of computer

system-web-interface-thumb

Webinterface

Beheer alle nummers en aansluitingen online

system-mobile-apps-thumb

Mobiele apps

Zet jezelf op beschikbaar of niet beschikbaar om telefoongesprekken te ontvangen

Vast Nummer op Mobiel

Je gesprekken rechtstreeks op je mobiele telefoon

Probeer vrijblijvend

Tevreden Belfabriek telefonie klanten: