Direct online uw eigen 0800 of 078 nummers registreren
   Bel ons gratis:
   0800-235 3227
   0800-77 899

   Vast nummer op mobiel | Vast nummer zonder vaste lijn

   Als ambitieuze ondernemer wilt u geen enkele lead missen. En dus geen enkele beller. Maar hoe drukker u het krijgt, hoe lastiger het is om dat waar te maken. U kunt uzelf immers niet ‘vastketenen’ aan de vaste lijn. En puur werken met een mobiel nummer? Dat lost het probleem wel op, maar oogt een stuk minder professioneel. De oplossing? Een lokaal, 078- of 0800- van de Belfabriek. Daarmee bepaalt u zelf op welk nummer (‘eindbestemming’) u bellers te woord staat. En ja, dat kan ook uw mobiel zijn. En zodoende beschikt u over een vast nummer zonder vaste lijn.

   Ongeacht het nummer dat klanten bellen: we leveren gesprekken af waar u wilt. Bijvoorbeeld op uw smartphone. Op de mobiele telefoon van een collega. Bij u thuis. Of op een call center. Dit betekent dat u met een nummer van de Belfabriek twee (vette) vliegen in één klap slaat: de professionele uitstraling van een ‘gewoon’ nummer gaat namelijk hand in hand met de flexibiliteit van een mobieltje. Bovendien bepaalt u met onze wijzigingsapp zélf waar gesprekken binnenkomen.

   Meer opties

   Bij al onze nummers zijn gratis opties inbegrepen die helpen telefoonverkeer klantgericht af te handelen. Denk aan een professionele welkomstmelding, een wachtrij, een melding van uw openingstijden, enzovoorts. Ook kunt u gesprekken opnemen. Handig als u bijvoorbeeld in de auto wordt gebeld en bestellingen of contactgegevens niet meteen kunt verwerken. Die gesprekken ontvangt u vervolgens als geluidsbestand per e-mail. Niks gemiste kans dus.

   Testen is geloven

   Klinkt als het drieëndertigste verkooppraatje dat u deze week hebt gehoord? Snappen we! En dus laten we u veel liever zelf ontdekken hoe het werkt. Vul uw 078-nummer aanvraag vandaag nog in en wij zorgen ervoor dat uw nummer binnen één werkdag aankiesbaar is. Dat schakelen we door naar uw mobiel. Zo ervaart u zelf hoe goed en makkelijk het werkt. Overtuigd? Bel ons op 0800-77 899 en wij richten het nummer in met de opties die voor uw zaak en klanten belangrijk zijn.

   Veel plezier en tot snel!

   Gerelateerde artikelen:

   5 redenen voor ZZP’ers om een servicenummer te gebruiken (image)