De 078/0800/lokale telefoonnummer maatschappij van België

België:0800-77 899
Nederland:0800-235 3227
Intl:🌍 +31(0)85 400 5588

Vast nummer op mobiel | zakelijk nummer op mobiel zonder vaste lijn

Gepubliceerd in Lokale telefoonnummers artikelen

Als je zoekt op vast nummer op mobiel en je bent ondernemer dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een vast zakelijk nummer die je kan gebruiken voor je bedrijf en kan doorschakelen naar je mobiele telefoon.

Een mobiel nummer gebruiken als ondernemer voor je onderneming is niet ideaal: werk en privé zijn niet gescheiden en lopen door elkaar en je moet altijd je mobiele telefoon aanhebben om gesprekken te ontvangen. Je bent altijd gebonden aan 1 toestel, terwijl je misschien binnenkomende oproepen ook wilt laten beantwoorden door een collega of partner.

Wij hebben de ideale oplossing: een virtueel telefoonnummer uit je eigen stad of regio die doorschakelt naar de mobiel van jou, maar ook doorschakelt naar die van je partner of collega!

Je kan eenvoudig op onze website een mooi telefoonnummer uitzoeken die je wilt gebruiken en deze door ons laten opzetten met een keuzemenu, welkomstmelding en voicemail. Dit wordt dan je vast nummer op mobiel.

Wij schakelen de binnenkomende gesprekken door naar je mobiel, de mobiel van je collega of naar een vast toestel van bijvoorbeeld een thuiswerker. Je kan op deze manier een virtueel callcenter maken van personen die jouw binnenkomende zakelijke oproepen beantwoorden.

Zo ben je overal bereikbaar op de manier die jij wilt. Als je een keer op vakantie bent of druk bent kan je eenvoudig de gesprekken doorverbinden naar een ander telefoontoestel, onze telefooncentrale zorgt daar realtime voor. Dit stel je in via een handige webpagina waar alle personen die voor jou telefoongesprekken mogen beantwoorden toegang tot hebben.

Let op: bij onze oplossing hoef je niet eerst een app te installeren om gesprekken te kunnen ontvangen. Wij leveren de gesprekken direct af op je mobiele nummer, zo weet je zeker dat elk gesprek ook daadwerkelijk binnenkomt.

Bij het gebruik van een app zijn namelijk veel nadelen: als je app zich in slaapstand bevindt of de app is geheel afgesloten, zul je ook niet alle telefoongesprekken meer ontvangen. Met onze vast mobiel integratie heb je dat probleem niet.

Zo zorgen we voor een perfect vast nummer op mobiel en ben je optimaal mobiel bereikbaar op je eigen nieuwe vaste nummer. Activeer direct je vast op mobiel nummer of als je meer wilt weten bel ons dan op 0800-77 899 !

Veelgestelde vragen:

Ik zie een boel vast nummer op mobiel oplossingen op Internet, hoe kies ik de goede ?


Bij onze vast op mobiel oplossing leveren wij gesprekken af direct op je mobiele nummer. Wij maken geen gebruik van een app maar gebruiken het echte gsm netwerk. Daar betalen wij ook interconnectie kosten voor. Onze oplossing is dan ook de beste oplossing voor zakelijk gebruik en geen budget oplossing.

Werkt deze vast nummer op mobiel oplossing met alle telefoons en netwerken ?


Ja wij verbinden gesprekken door naar je mobiele telefoonnummer. Wij verbinden door naar telefoonnummers via onze interconnectie en dat werkt met alle gsm netwerken en mobiele telefoons. Dit is de echte officiële manier.

Ik heb meerdere collega's die ik mijn zakelijke nummer wil laten beantwoorden met allemaal verschillende telefoons, kan dat ?


Je kan op onze webpagina alle collega's en bijbehorende telefoonnummers invoeren met daarnaast een beschikbaarheid knop. Zo weten we precies wie op welk moment bereikbaar is.

Hoe weet ik of een oproep privé of zakelijk is ?


Wij laten een pieptoon horen of een andere melding die je zelf kan instellen zodat je weet of een gesprek privé of zakelijk is. Zo houdt je dit gescheiden. De beller hoort deze toon overigens niet.

Als ik mijn mobiele telefoonnummer wissel blijft dan mijn vast nummer op mobiel gelijk ?


Je zakelijke nummer blijft gelijk dus je kan zo vaak wisselen van mobiel abonnement als je wilt. Geef op de webpagina het nieuwe nummer van je mobiel door en wij gaan naar dit nieuwe nummer doorschakelen. Je zakelijke nummer blijft je vaste bedrijfsnummer.

Kan ik ook later op kantoor of thuis een vast toestel neerzetten ?


Jazeker! Je kan altijd een bureau toestel aanschaffen en deze in je belgroep opnemen. Je vast op mobiel nummer werkt niet alleen met een mobiel nummer maar ook met vaste nummers (en internationale nummers al je op het strand zit in het buitenland)

Heb ik nog vaste zakelijke telefonie nodig of een vaste telefoonlijn ?


Je hebt verder geen vaste telefonie producten nodig. Je vaste nummer draait in de cloud op onze telefooncentrale en wij leveren de gesprekken af op de mobiel waarop jij mobiel beschikbaar bent.

Ik heb al een bestaand vast telefoonnummer, kan ik dit vaste nummer gebruiken meenemen naar jullie ?


Je kan je huidige vaste nummer meenemen naar ons, dit is wettelijk geregeld. Zodra je huidige vaste nummer actief is bij ons, is je vast nummer op mobiel oplossing actief. We hebben dit vaak al deze week voor jou geregeld. Op dat moment ben je dan overal bereikbaar hoe jij dat wilt.

Waarom is een oplossing waarbij ik een app installeer om telefoongesprekken te ontvangen voor een vast nummer op mobiel niet handig ?


Omdat een app vaak in slaapstand staat of zelfs niet actief is zullen niet alle oproepen binnenkomen. Je mist dan nieuwe klanten en omzet.

Jullie oplossing klinkt perfect ! Hoe kan ik beginnen !


Fijn om te horen dat je je eigen vaste nummer op je mobiel bij ons wilt gaan opstarten. Zoek een mooi telefoonnummer uit in onze shops en volg de stappen in het aansluitproces, dan ben je snel optimaal bereikbaar !

Activeer Direct een Demo Telefoonnummer.
Maak Je Telefoonteam.
En Ontvang Gesprekken binnen 10 Minuten!

Geen Betaalgegevens nodig - Geen Verplichtingen.

Tevreden Belfabriek telefonie klanten: