De 078/0800/lokale telefoonnummer maatschappij van België

België:0800-77 899
Nederland:0800-235 3227
Intl:🌍 +31(0)85 400 5588

Een telefoonnummer in Zweden aanvragen, hoe doe je dat?

Gepubliceerd in Internationale nummers kennisbank

Voor bedrijven die verder over de grens kijken is Zweden een interessante markt. Met een koopkrachtige bevolking van 10 miljoen inwoners en de internationale instelling van de Zweden is dit een land waarmee het prettig zakendoen is !

Wanneer je de stap naar Zweden maakt is het belangrijk om goed bereikbaar te zijn voor jouw Zweedse klanten.

Zweden vinden stiptheid belangrijk en nemen hun werk serieus; en diezelfde zorgvuldigheid verwachten ze van een merk waar ze een product of dienst van afnemen. Naast een keurige website en een postadres mag een Zweeds telefoonnummer dan ook niet ontbreken.

Gelukkig is het relatief makkelijk om een Zweeds nummer aan te vragen. Daarmee verlaag je de drempel voor bellers en creëer je een Zweedse uitstraling !

Goed voor jou om te weten is dat wij in Zweden geregistreerd zijn als telecom operator.

Zo kunnen we jou de beste service en techniek leveren voor je Zweedse telefoonnummer!

Zweedse telefoonnummers

De landcode van Zweden is +46. Zie je +46 voor een telefoonnummer dan is dit een Zweeds telefoonnummer. Wil je zelf naar Zweden bellen kies dan landcode +46 voor het telefoonnummer.

Lokale Zweedse nummers

Met een lokaal Zweeds nummer bind je jouw merk aan een bepaalde stad of regio. Zo is het mogelijk om een telefoonnummer in het netnummer gebied van Stockholm, Malmö of Göteborg te nemen. Daarmee wek je direct vertrouwen en spreek je een duidelijke markt aan. Deze optie is perfect voor bedrijven die één filiaal in een bepaalde stad in Zweden openen.

010-nummers: nationale Zweedse nummers

Nummers met het 010-netnummer zijn niet aan bepaalde stad of regio gebonden.

Deze Zweedse nummers hebben een landelijke uitstraling en zijn te bellen tegen lokaal tarief.
Veel bedrijven die in heel Zweden actief zijn kiezen voor een Zweeds 010 telefoonnummer.

020-nummers: gratis Zweedse nummers voor bellers

De nummers met de 020-prefix zijn nummers die gratis voor bellers zijn.

Met dit soort toll-free nummers trek je een maximaal aantal bellers wat ideaal is als je bijvoorbeeld een lijst met contacten of klanten wilt opbouwen of een zeer klantvriendelijke uitstraling nastreeft.

077-nummers: nationale Zweedse nummers

De Zweedse 010 nummers raken bijna op en daarom zijn er nu ook de 077 nummers.

Dit zijn nationale nummers, niet aan een stad of regio gebonden en te bellen tegen lokaal tarief. Voor veel bedrijven is dit het perfecte Zweedse nummer.

Telefoonfuncties voor Zweedse nummers

Wanneer je jouw telefoonnummer in Zweden bij Belfabriek registreert maak je ook voor dit buitenlands nummer gebruik van alle extra functionaliteiten die je van ons gewend bent.

Jouw Zweedse telefoonnummer kun je beheren via het uitgebreide dashboard. Hierdoor heb je de beschikking over online facturen, uitgebreide statistieken en statistieken e-mails, een keuzemenu, een digitaal antwoordapparaat en telefoongesprekken opnemen.

Veelgestelde vragen:

Hoe kies ik een provider voor mijn Zweedse telefoonnummer ?

Belangrijk is dat jouw provider in Zweden geregistreerd is als telecom operator zodat aan de regelgeving wordt voldaan. Je wilt geen Zweeds telefoonnummer dat via-via geregeld wordt en wat het plots niet meer doet. Wij zijn zelf geregistreerd als telecom operator in Zweden om jou optimaal van een Zweeds telefoonnummer te voorzien.

Hoe snel is een Zweeds nummer actief ?

Wij hebben binnen 1 werkdag een Zweeds telefoonnummer actief voor je. Inwoners van Zweden kunnen jou dan tegen lokaal tarief bellen op jouw lokale nummers in Zweden. Wij hebben dan nog 2 werkdagen nodig om verdere telefoonfuncties te activeren zoals een keuzemenu en een wachtrij.

Kan ik mijn Zweedse telefoonnummer ook blijven gebruiken als ik mijn kantoor in Zweden daadwerkelijk geopend heb ?

Je kan de oproepen van je Zweedse telefoonnummer altijd doorschakelen naar een andere locatie. Dit kan eerst je mobiele telefoon zijn of je kantoor in een ander land. Als jouw kantoor in Zweden geopend is schakelen wij de oproepen naar deze locatie door. Zo kan je flexibel beginnen en blijft je Zweedse telefoonnummer altijd gelijk.

Hoe weet ik of ik wordt gebeld op mijn Zweedse telefoonnummer door mijn Zweedse klanten ?

Als Zweedse klanten jou bellen op je Zweedse telefoonnummer dan laten wij jou een korte pieptoon horen (deze hoort de beller niet) of we spelen een melding af zodat jij weet hoe jij de telefoon moet beantwoorden.

Hoe kan ik een Zweeds telefoonnummer aanvragen ?

Je kan op onze pagina direct online een Zweeds telefoonnummer aanvragen. Je kan daarbij kiezen uit lokale nummers, gratis nummers of nationale nummers.

Wij verwerken je aanvraag en nemen nog contact met je op als er vragen zijn. Je Zweedse telefoonnummer is binnen 1 werkdag actief.

Gaan de gesprekken naar mijn Zweedse telefoonnummer over Internet ?

Wij routeren over de nationale en internationale telecomnetwerken en niet over Internet. Wij betalen daarvoor ook interconnectie kosten aan de lokale netwerken in Zweden om jou de beste bedrijfszekere verbinding te leveren. Je hoeft dus niet bang te zijn voor gemiste gesprekken in Zweden.

Activeer Direct een Demo Telefoonnummer.
Maak Je Telefoonteam.
En Ontvang Gesprekken binnen 10 Minuten!

Geen Betaalgegevens nodig - Geen Verplichtingen.

Tevreden Belfabriek telefonie klanten: