De 078/0800/lokale telefoonnummer maatschappij van België

België:0800-77 899
Nederland:0800-235 3227
Intl:🌍 +31(0)85 400 5588
5 redenen waarom alle afdelingen van call recording kunnen profiteren (image)

5 redenen waarom alle afdelingen van call recording kunnen profiteren

Gepubliceerd in Callcenters Kennisbank Klantcontact kennisbank

Wie ervoor kiest een servicenummer bij de Belfabriek te registreren, krijgt toegang tot allerlei extra’s. Eén van die mogelijkheden is het opnemen van de telefoongesprekken die via uw servicenummer worden gevoerd. Als u zich afvraagt hoe deze functionaliteit uw bedrijf kan helpen efficiënter te werken, dan is dit artikel een goed startpunt. Hieronder vindt u vijf redenen waarom organisaties ervoor kiezen hun telefoongesprekken op te nemen.

1. Verbeter de kwaliteit van gesprekken

U neemt een servicenummer om uw bereikbaarheid te verbeteren en de klanttevredenheid te vergroten. Vanzelfsprekend houdt u de kwaliteit van de telefonische interacties nauwlettend in het oog. Worden de vragen van klanten snel en effectief beantwoord? Houdt de medewerker zich aan de regels die de kwaliteit van gesprekken garanderen? Met opnames van de gesprekken ziet het management waar eventuele knelpunten zijn. Deze kennis kan vervolgens de basis voor strategische en organisatorische beslissingen vormen.

2. Leer van succesvolle gesprekken

Omgaan met een moeilijke klant, een creatieve oplossing bieden voor een ongewoon probleem of meerdere sales in één gesprek scoren: dit zijn stuk voor stuk voorbeelden van bewonderenswaardige prestaties waar andere collega’s van kunnen leren. In samenspraak met de medewerker kan het management ervoor kiezen succesvolle gesprekken voor trainingsdoelen in te zetten.

3. Train en evalueer medewerkers

Tijdens een periodieke evaluatie van uw medewerkers bekijkt u via opgenomen gesprekken of zij het geleerde in de praktijk brengen en of zij optimaal gebruik maken van de bronnen die zij tot hun beschikking hebben. Dit maakt het makkelijker voor u om samen met de medewerkers doelen te stellen voor de volgende evaluatie. Ook ziet u tijdig of er behoefte is aan extra training.

4. Wettelijk bewijs van transacties

Dankzij Call-recording kunt u gesprekken kort houden. Door de opname na te luisteren, kan de telefonische medewerker na afloop van het gesprek de vereiste handelingen verrichten. De opname doet tevens dienst als wettelijk bewijs van eventuele transacties en de beantwoorde veiligheidsvragen.

5. Handhaaf en controleer veiligheidsprocedures

Of u nu opnieuw wachtwoorden voor klanten dient aan te maken of klanten ter verificatie een aantal veiligheidsvragen stelt, u wilt er zeker van zijn dat uw medewerkers de geldende procedures respecteren. Wanneer er dan toch sprake is van een security breach, is deze met Call-recording naar een bepaald telefoongesprek te traceren.

Er zijn natuurlijk veel meer redenen te bedenken waarom het opnemen van telefoongesprekken interessant of zelf noodzakelijk kan zijn voor uw bedrijf. De bovenstaande redenen zijn slechts enkele van de meest voorkomende, en hopelijk geven deze voorbeelden u ideeën hoe Call-recording uw organisatie kan helpen.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over Call-recording, neemt u dan contact met ons op.

Activeer Direct een Demo Telefoonnummer.
Maak Je Telefoonteam.
En Ontvang Gesprekken binnen 10 Minuten!

Geen Betaalgegevens nodig - Geen Verplichtingen.

Tevreden Belfabriek telefonie klanten: