De 078/0800/lokale telefoonnummer maatschappij van België

België:0800-77 899
Nederland:0800-235 3227
Intl:🌍 +31(0)85 400 5588
020-nummers in Amsterdam. Amsterdam is de hoofdstad van Nederland. De gemeente Amsterdam is naar inwonertal de grootste gemeente.

Nederlands VOIP nummer aanvragen | Alle soorten telefoonnummers Nederland

Gepubliceerd in Voice over IP artikelen

Indien u voet aan wal wilt krijgen in de Nederlandse markt, dan is een Nederlands telefoonnummer eigenlijk onontbeerlijk. In Nederland zijn er globaal vier belangrijke nationale servicenummers. Dit zijn:

- 0800 nummers
In principe hetzelfde als in België. Telefoonnummers met een positief imago, omdat het kosteloos is voor de beller.

- 0900 nummers
Deze nummers stellen u in staat om inkomsten te verwerven uit telefonie diensten. De Nederlandse autoriteit staat toe om tot 1 Euro per minuut te rekenen, of 1,60 Euro per gesprek.

- 085 nummers
Het nummer 085 hoort niet bij een specifieke stad of regio in Nederland. Het is dus een nationaal nummer. Deze telefoonnummers zijn vooral in trek bij webshops, ICT bedrijven en zelfstandige ondernemers bij onze noorderburen. Bellers betalen regulier lokaal tarief, dus het tarief is exact hetzelfde als wanneer ze zouden bellen naar een Rotterdams 010 nummer of een Amsterdams 020 nummer.

- 088 nummers
Zijn net zoals 085 nummers nationaal en dus niet gebonden aan een specifieke regio of streek. Het voordeel van 088 specifiek t.o.v. 085 is dat 088 nummers in hele reeksen van 100 aangevraagd kunnen worden. Dit is met name ideaal voor grote bedrijven en corporaties.

Dan kun je ook nog kiezen voor een lokaal nummer. Indien u zich specifiek wilt richten op bepaalde regio's in Nederland dan is dit ook mogelijk. U kunt dan denken aan een Amsterdams 020 nummer, een Rotterdams 010 nummer of een 070 nummer dat behoort tot de residentiestad Den Haag.

Waarom Belfabriek inzetten voor een Nederlands VOIP nummer?

Belfabriek is sinds 2000 de telefoonmaatschappij voor telefoonnummers. Wij kunnen dus zo spoedig mogelijk een Nederlands VoIP telefoonnummer voor u vastleggen: binnen 1 werkdag is de norm. Indien u al een Belgisch 078 nummer, 0800 nummer of lokaal zone nummer afneemt bij Belfabriek dan is het wel zo handig om het aangevraagde Nederlandse telefoonnummer ook hier onder te brengen zodat u niet weer met nog een telecom provider rekening hoeft te houden. U hoeft niet perse een kantooradres in Nederland te hebben om een Nederlands VoIP nummer aan te vragen.

Hoe werken onze Nederlands telefoonnummers?

Heel simpel: Nederlandse (potentiële) klanten bellen uw Nederlandse nummer, en dit komt binnen op uw vaste telefoon of mobiel in België.

Wat kost een VoIP nummer uit Nederland?

De kosten verschillen per type nummer.

Voor 0800 nummers vastgelegd via Belfabriek geldt het volgende:

Een 0800 nummer bij Belfabriek kost 45 Euro per maand. Alle functies zoals keuzemenu, wachtrij, gesprekken opnemen zijn inbegrepen. Omdat een 0800 nummer gratis is voor de beller, is er in dit geval sprake van additionele kosten per gesprek voor u de nummer houder. Voor elk 0800 gesprek betaalt u 4 cent opstartkosten. Per minuut komt daar 7 cent tijdens kantooruren en 5 cent in de avonduren en weekenden bij. Dit brengen we netjes per seconde in rekening. Er wordt dus niet op hele minuten afgerond. Belangrijk: als mensen met een mobiele telefoon naar uw 0800-nummer bellen, bedraagt dit tarief 14 cent per minuut.

Voor 0900 nummers vastgelegd via Belfabriek geldt het volgende:

Een 0900-nummer kost 45 euro per maand. De tarieven voor 0900-nummers zijn als volgt: per gesprek 4 cent. Daar komt 7 cent per minuut bij tijdens kantooruren. En 5 cent p/m in de avonduren en weekenden. Ook hier ronden we niks op minuten af, dus uw rekeningen zijn op de seconde nauwkeurig. Voor mobiel bellen naar uw 0900 nummer wordt geen toeslag in rekening gebracht. U betaalt 2 cent per 0900 gesprek en 6% over het gebelde bedrag (incl. BTW) aan incassokosten.

Voor 085/088 en lokale nummers vastgelegd via Belfabriek geldt het volgende:

De kosten bedragen hier tevens 45 Euro per maand en 7 cent per minuut, 4 cent per gesprek. Vraag direct uw Nederlandse telefoonnummer aan !

Activeer Direct een Demo Telefoonnummer.
Maak Je Telefoonteam.
En Ontvang Gesprekken binnen 10 Minuten!

Geen Betaalgegevens nodig - Geen Verplichtingen.

Tevreden Belfabriek telefonie klanten: