Direct online uw eigen 0800 of 078 nummers registreren
   Bel ons gratis:
   0800-235 3227
   0800-77 899

   Internationaal telefoonnummer aanvragen | Servicenummer

   Gepubliceerd in Servicenummers artikelen

   Vergroot uw afzetmarkt door ook in het buitenland te opereren

   Voor een commercieel bedrijf is groei een zeer belangrijk aspect. Om te groeien is het de kunst om constant de service of producten te blijven verbeteren en vernieuwen en om op zoek te gaan naar nieuwe afzetmarkten. Het is dan ook niet verwonderlijk dat steeds meer Nederlandse bedrijven zich niet tot Nederland beperken, maar ook steeds vaker hun heil over de grens zoeken. Bij het internationaal zakendoen komen echter wel een aantal uitdagingen kijken. Hoe bereikt u het beste de buitenlandse doelgroep en hoe bereikt deze doelgroep uw onderneming? Om de bereikbaarheid vanuit het buitenland voor uw onderneming te optimaliseren, is een buitenlands nummer van groot belang. Belfabriek biedt de mogelijk om een telefoonnummer aan te schaffen voor meer dan 70 landen.

   Zorg ervoor dat buitenlandse cliënten u vertrouwen met een lokaal telefoonnummer

   Een van de relatief makkelijkste landen om vanuit Nederland binnen te treden met uw bedrijf, is allicht Nederland. Naast het feit dat dit dichtbij is, is er ook geen taalbarrière, wat het ondernemen een stuk makkelijker maakt. Ook buurland Duitsland is een van de grootste economieën in Europa en voor veel bedrijven een zeer groot potentieel. Met een nummer in het land waarin u opereert, hoeft u niet fysiek in dit land aanwezig te zijn, maar komt uw bedrijf wel een stuk betrouwbaarder over. Mensen zullen over het algemeen ook sneller geneigd zijn om een landelijk nummer te bellen dan een buitenlands nummer, vooral met de vele oplichtingspraktijken waarbij steeds vaker buitenlandse nummers betrokken zijn.

   Maak het ondernemen in het buitenland makkelijker met de buitenlandse nummers van de Belfabriek

   Het opereren in het buitenland kan soms best een uitdaging zijn. Bijvoorbeeld op het gebied van de taal kan het soms moeilijk zijn om een doelgroep te bedienen. Door gebruik te maken van een buitenlands nummer via de Belfabriek kunt u kiezen voor diverse opties die het mogelijk maken om de diensten voor specifieke landen aanzienlijk te verbeteren. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan het makkelijk doorschakelen van klanten en afnemers naar de juiste afdelingen, maar ook het instellen van keuzemenu’s in de specifieke taal van het land. Het ondernemen in landen zoals Nederland, Duitsland en zelfs Amerika wordt hiermee een stuk makkelijker gemaakt met de buitenlandse telefoonnummers van de Belfabriek.

   Gerelateerde artikelen:

   Belfabriek telefooncentrale app genomineerd voor KvK innovatie top 100 (image)