De 078/0800/lokale telefoonnummer maatschappij van België

België:0800-77 899
Nederland:0800-235 3227
Intl:🌍 +31(0)85 400 5588
Internationaal telefoonnummer aanvragen | Servicenummer (image)

Internationaal telefoonnummer aanvragen

Gepubliceerd in Telefoonnummers

Als je een internationaal telefoonnummer wilt aanvragen is het belangrijk te realiseren dat dit buitenlandse nummer een belangrijk deel gaat uitmaken van het contact met je buitenlandse klanten.

Belfabriek is zelf geregistreerd in 14 Europese landen (Oostenrijk, België, Bulgarije, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Ierland (Verenigd Koninkrijk), Italië, Nederland, Polen, Spanje, Zweden en Zwitserland) om jou in deze landen zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Met onze eigen interconnectie en internationale telecom verbindingen leveren wij de meest betrouwbare zakelijke telefonie dienst om jou in een ander land telefonisch bereikbaar te maken op 1 of meerdere internationale nummers.

Als je meerdere vestigingen hebt in meerdere landen kunnen wij al deze vestigingen voorzien van een lokaal nummer en 1 Europees plan maken om de binnenkomende gesprekken te verdelen over de verschillende landen.

Wij kunnen er voor zorgen dat in alle landen waarin jij actief bent of wilt zijn, er een internationaal telefoonnummer beschikbaar is zodat bellers tegen lokaal tarief met jou contact kunnen opnemen.

Functionaliteiten zoals een keuzemenu, gespreksopname, wachtmuziek en meertalige begroetingen in de lokale taal zijn geen probleem en zijn snel door ons geconfigureerd op onze telefooncentrale.

Alle internationale telefoonnummers worden volledig door ons beheerd en geconfigureerd.

Wij routeren het telefonie verkeer via de internationale telecom netwerken en onze eigen interconnectie. Wij betalen hiervoor aan deze telecom netwerken de internationale gesprekstarieven en interconnectie kosten voor een zo hoog mogelijke kwaliteit.

Inkomende oproepen worden verdeeld over de bij ons bekende telefoontoestellen: nationaal en internationaal. Deze kunnen te allen tijde worden gewijzigd of aangepast.

Een 'follow the sun' configuratie waarbij wordt gekeken naar de tijdzone van het land van de beller en het land van de locatie van de ontvanger is bij internationale telefoonnummers over de hele wereld eenvoudig te programmeren.

Over programmeren gesproken: grote internationale organisaties die op zoek zijn naar een eigen systeem en eigen internationale telefonie verbindingen kunnen wij uitermate goed helpen: het is geen enkel probleem om een geheel eigen IVR platform te programmeren en configureren en daarna deze aan de eigen systeembeheerders en programmeurs over te dragen.

Als je als internationale organisatie af wilt van hoge licentiekosten die SaaS oplossingen met zich meebrengen of meer controle wilt over de telefonie en zelf verder wilt integreren is onze oplossing de beste oplossing. Uiteraard wel met de backup van onze eigen programmeurs.

Veelgestelde vragen:

Ik zie op Internet veel buitenlandse nummers aangeboden worden. Hoe weet ik nu dat ik een betrouwbare, zakelijke oplossing kies ?


Belfabriek is geregistreerd als telecom operator in 14 landen. Wij hebben een grote geografische footprint binnen Europa om onze klanten met de hoogst mogelijke kwaliteit van dienst te zijn. Wij routeren geen gesprekken over Internet maar betalen de lokale gesprekskosten aan de lokale telecom operators om dit verkeer af te handelen.

Heb ik voor een internationaal telefoonnummer een lokale vestiging nodig ?


Afhankelijk van het land waarin je een internationaal telefoonnummer wilt en de geldende wetgeving heb je een lokale vestiging nodig. Een Engels telefoonnummer mag worden uitgegeven aan een onderneming met een adres waar dan ook ter wereld terwijl een Frans telefoonnummer alleen voor bedrijven is met een echte vestiging. Wij adviseren altijd de geldende wetgeving te volgen: er zijn in ons 23-jarige bestaan voldoende gedupeerde ondernemingen geweest die via Internet goedkoop een buitenlands telefoonnummer hadden geactiveerd maar waarbij de regelgeving niet op orde was. Let hier op als je een buitenlands telefoonnummer aanvraagt.

Hoe snel is een internationaal nummer actief ?


Wij hebben een internationaal nummer voor jou vaak binnen 1 werkdag beschikbaar zodat je dit al kan doorgeven aan de marketing afdeling. Wij hebben dan vaak nog 2 werkdagen nodig om deze te configureren met bijvoorbeeld een keuzemenu of welkomstmelding in de juiste taal.

Waar komen de telefoongesprekken binnen als ik op mijn buitenlands nummer wordt gebeld ?


Bellers naar je internationale nummer worden doorverbonden naar de telefoontoestellen die jij aan ons opgeeft. Dit kan het kantoor in je thuisland zijn maar ook een thuiswerker die de taal spreekt of om te beginnen je mobiele telefoon.

Ik wil een buitenlands nummer wat de beller tegen lokale gesprekskosten kan bellen.


Afhankelijke van de lokale regelgeving kunnen wij je helpen aan een lokaal buitenlands nummer, een gratis buitenlands nummer of een nationaal buitenlands nummer. Dit hangt ook af van het nummerplan zoals dat in dat land geldt. Neem even contact met ons op en wij nemen de mogelijkheden met elkaar door.

Kan ik de bestemming van de oproepen wijzigen als wij bijvoorbeeld lokaal een kantoor openen ?


Je kan altijd de bestemming wijzigen en aan ons doorgeven of zelf doorvoeren. Wij kunnen omdat wij zelf als operator in 14 Europese landen geregistreerd zijn ook voor de landen de telefonie oplossing verzorgen voor de binnenkomende oproepen. Zo heb je alles bij 1 partij en een optimale distributie van Europese telefoongesprekken.

Activeer Direct een Demo Telefoonnummer.
Maak Je Telefoonteam.
En Ontvang Gesprekken binnen 10 Minuten!

Geen Betaalgegevens nodig - Geen Verplichtingen.

Tevreden Belfabriek telefonie klanten: