Direct online uw eigen 0800 of 078 nummers registreren
   Bel ons gratis:
   0800-235 3227
   0800-77 899

   In deze 5 stappen activeert u Voice2e-mail

   Met uw servicenummer of bedrijfsnummer biedt u bellers een ongeëvenaarde klantenservice. Niet alleen verbindt u hen sneller door met de persoon die hen het beste van dienst kan zijn, ook kunt u uw bellers helpen als er geen medewerkers beschikbaar zijn.

    

   In dit artikel laten wij u zien hoe eenvoudig het is om de functie Voice2e-mail in te schakelen. Wanneer u deze heeft geactiveerd, hoeft u nooit meer een verkoopkans of spoedmelding te missen.

   Wat is voice2e-mail

   De functie Voice2-email stelt bellers in staat een bericht in te spreken. De opname hiervan ontvangt u vervolgens als geluidsbestand in uw mailbox. Het prettige is dat iedere nummerhouder van de Belfabriek gratis toegang heeft tot Voice2-email; er zijn dus geen extra kosten mee gemoeid.

   In de volgende situaties komt deze functie goed van pas:

   • u bent in gesprek

   • u kunt de telefoon even niet opnemen

   • de wachttijd of wachtrij is te lang

   • iemand belt buiten kantooruren

   Niet iedereen belt op een later tijdstip terug. Door bellers de gelegenheid te geven hun vraag in te spreken en doordat u deze meteen kunt beluisteren, weet u of onmiddellijke actie vereist is. U ontvangt niet alleen het bericht, maar ook bijvoorbeeld het volledige telefoonnummer van de beller, het exacte tijdstip waarop de oproep plaatsvond en de extensie (bijvoorbeeld de afdeling of vestiging) waar de beller een verbinding mee probeerde te leggen.

   Activatie: stap-voor-stap instructies

   Het activeren van Voice2e-mail is zeer eenvoudig. Volg de stappen hieronder om uw bellers de mogelijkheid te geven hun bericht achter te laten.

   1. Log in op Mijn Belfabriek.

   2. Ga naar Nummerinstellingen.

   3. Alleen als u meerdere nummers hebt bij de Belfabriek: kies in het pull-down menu voor welk nummer u Voice2e-mail wilt activeren.

   4. Scroll naar beneden op deze pagina Nummerinstellingen tot aan de vermelding Voice2e-mail.

   5. Zet het schuifje op ‘aan’ en bewaar de nieuwe instellingen onderaan de pagina.

   Tip: gebruikt u een Keuzemenu, dan kunt u de voicemails naar verschillende e-mailadressen laten versturen. Zo krijgt de juiste afdeling het voicemail-bericht en kan deze meteen actie ondernemen.

   Bijna klaar

   Nadat u de bovenstaande instellingen heeft veranderd, zal ons support-center deze met u doornemen zodat u er zeker van kunt zijn dat Voice2e-mail optimaal wordt aangesloten. Heeft u zelf nog vragen voordat u Voice2e-mail activeert, dan kunt u ons bellen op 0800-77899.

   Gerelateerde artikelen:

   Belfabriek telefooncentrale app genomineerd voor KvK innovatie top 100 (image)