Direct online je eigen 0800/078 en lokale nummers registreren !

België:0800-77 899
Nederland:0800-235 3227

Hosted VoIP Kosten | Transparant Overzicht Tarief Hosted VOIP

Gepubliceerd in Lokale telefoonnummers artikelen

Hosted VoIP is al even aan een opmars bezig. We kunnen gerust stellen dat het voor veel bedrijven steeds vaker de eerste keus is, wanneer er nagedacht wordt over het opzetten en verbeteren van de telefonische bereikbaarheid. En wanneer er veel vraag is, ontstaat er vanzelfsprekend ook steeds meer aanbod. Met meer keuze zijn er ook weer meer afwegingen te maken en veel verschillende pakketten en prijzen. Maar wat zijn nu eigenlijk de kosten van hosted VoIP en misschien wel even belangrijk: zijn er ook verborgen kosten?

Hosted VoIP is voordeliger dan een telefooncentrale

Eén van de redenen dat hosted VoIP zo populair is, is het feit dat het stukken voordeliger is dan een ouderwetse telefooncentrale. Zo’n telefooncentrale moet fysiek in een pand gebouwd, geïnstalleerd en onderhouden worden. Wanneer er iets stuk gaat kunnen de kosten voor reparatie daarbij flink oplopen. Dat soort tegenvallers zijn met hosted VoIP verleden tijd, omdat de telefooncentrale - zo verklapt de naam al - via de cloud gehost wordt. De telefoonverbinding loopt dus over het internet en niet via een ouderwetse telefoonlijn. Het onderhoud, de beveiliging en updates zitten allemaal in de prijs inbegrepen.

Niet altijd alles in één pakket

Toch is het goed om bij de keus voor een hosted VoIP provider goed op te letten wat er dan allemaal in het VoIP pakket zit. De kans is immers groot dat u niet alleen een VoIP telefoonnummer wilt, maar dat u meer diensten nodig heeft om een optimale bereikbaarheid aan uw klanten te bieden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het opnemen van telefoongesprekken. Dat is zeer geschikt, en soms zelfs noodzakelijk, om gebruikt te worden voor trainingsdoeleinden of om telefonisch afgesloten juridische overeenkomsten vast te leggen.

Ook opties zoals het gebruik van een welkomstboodschap of een keuzemenu zijn slechts enkele voorbeelden van de vele extra opties die vaak via VoIP pakketten af te nemen zijn. Bij veel VoIP providers zitten dergelijke opties niet standaard in het pakket en moet hier apart voor betaald worden. Daarnaast rekenen sommige hosted VoIP providers bovenop de abonnementskosten nog een opslag per gesprek of per minuut.

Bij de Belfabriek zitten vrijwel alle extra opties in de standaard abonnementsprijs. Bij een 078 nummer is het bovendien zo dat er geen belkosten zijn per minuut voor u als ondernemer zijnde (mits binnen fair use beleid valt, wilt zeggen geen buitensporig gebruik). Dat houdt het eenvoudig en zo komt u niet voor nare financiële verrassingen te staan. De abonnementsprijs is dus een all-in prijs.

Belfabriek Telefoon Systeem

Het meest uitgebreide telefoonsysteem wat er is. Vanuit de cloud. Werkt met al je toestellen: vast, mobiel, thuis of op de zaak.

system-hard-phone-thumb

Bureautoestel

Een voorgeconfigureerd toestel voor een plug'n'play ervaring

system-soft-phone-thumb

Softphone

Beantwoord gesprekken en bel uit vanaf je bestaande mobiele telefoon of computer

system-web-interface-thumb

Webinterface

Beheer alle nummers en aansluitingen online

system-mobile-apps-thumb

Mobiele apps

Zet jezelf op beschikbaar of niet beschikbaar om telefoongesprekken te ontvangen

Vast Nummer op Mobiel

Je gesprekken rechtstreeks op je mobiele telefoon

Probeer vrijblijvend

Tevreden Belfabriek telefonie klanten: