Direct online je eigen 0800/078 en lokale nummers registreren !

België:0800-77 899
Nederland:0800-235 3227

Hosted VOIP telefooncentrale: efficiëntere service en betere bereikbaarheid

Gepubliceerd in Voice over IP artikelen

Als bedrijf wilt u altijd bereikbaar zijn voor alle klanten. De ontwikkeling van de telefoon in het algemeen is de afgelopen tientallen jaren erg hard gegaan. Niet alleen qua functionaliteit op de smartphone, maar ook op de manier waarop er gebeld wordt en vooral de manier waarop spraak getransporteerd wordt. Vroeger gebeurde dit met fysieke telefoonkabels. Maar tegenwoordig wordt er steeds vaker gebruik gemaakt van VOIP, Voice Over IP. Deze methode transporteert spraak via IP (internet). Aan het gebruik van VOIP bellen voor een bedrijf zitten vele voordelen verbonden.

Dataverkeer en telefonie gaan over een lijn en maken online bellen vanaf meerdere locaties mogelijk

Met een hosted VOIP centrale, kan het data centrum, van waaruit uw zakelijke telefonie geregeld wordt, ook op een andere locatie gevestigd zijn. Dit heeft als groot voordeel dat er vanaf diverse locaties gebruik gemaakt kan worden van een en dezelfde centrale. Medewerkers kunnen bijvoorbeeld vanuit huis klanten te woord staan via het bedrijfsnummer. De bereikbaarheid kan hiermee aanzienlijk verbeterd worden. Door gebruik van een hosted VOIP centrale, wordt er gebeld via het internet en wordt er tegenwoordig een lijn gebruikt voor zowel het dataverkeer als het telefoonverkeer..

Efficiëntere service en betere bereikbaarheid met hosted VOIP van de Belfabriek

Een cloud VOIP systeem is een methode voor zakelijke telefonie die steeds vaker wordt toegepast. De Belfabriek beheert hierbij de telefooncentrale in de zogenaamde cloud. Met deze service kunt u behoorlijke kosten besparen op bijvoorbeeld personeel. Thuis werken wordt bovendien een stuk eenvoudiger en ook doorschakelen en het instellen van een keuzemenu helpt bij een betere service voor uw clientèle. De Belfabriek zorgt altijd voor het onderhoud en zorgt ervoor dat alle lijnen altijd optimaal werken. De bereikbaarheid voor uw klanten is een stuk beter en u zult dus ook nooit meer zaken mislopen met een online VOIP centrale voor zakelijke telefonie van de Belfabriek.

Gerelateerde artikelen:

Belgacom stopt met ISDN. Moet ik nu mijn ISDN centrale vervangen? (image)
020-nummers in Amsterdam. Amsterdam is de hoofdstad van Nederland. De gemeente Amsterdam is naar inwonertal de grootste gemeente.

Belfabriek Telefoon Systeem

Het meest uitgebreide telefoonsysteem wat er is. Vanuit de cloud. Werkt met al je toestellen: vast, mobiel, thuis of op de zaak.

system-hard-phone-thumb

Bureautoestel

Een voorgeconfigureerd toestel voor een plug'n'play ervaring

system-soft-phone-thumb

Softphone

Beantwoord gesprekken en bel uit vanaf je bestaande mobiele telefoon of computer

system-web-interface-thumb

Webinterface

Beheer alle nummers en aansluitingen online

system-mobile-apps-thumb

Mobiele apps

Zet jezelf op beschikbaar of niet beschikbaar om telefoongesprekken te ontvangen

Vast Nummer op Mobiel

Je gesprekken rechtstreeks op je mobiele telefoon

Probeer vrijblijvend

Tevreden Belfabriek telefonie klanten: