Direct online je eigen 0800/078 en lokale nummers registreren !

België:0800-77 899
Nederland:0800-235 3227
Hoe verhuis ik mijn servicenummer naar de Belfabriek? (image)

Hoe verhuis ik mijn servicenummer naar de Belfabriek?

Gepubliceerd in Telefoonnummers Internationale nummers kennisbank Callcenters Kennisbank

Met een royaal pakket aan extra functies en kraakheldere verbindingen is de Belfabriek de logische provider voor servicenummerhouders. Geen wonder dat wij vaak worden gebeld met de vraag: “Hoe kan ik mijn servicenummer verhuizen naar de Belfabriek?”

Bezit u al een servicenummer, maar is dat nummer bij een andere aanbieder ondergebracht? Maakt u zich geen zorgen, want dit betekent niet dat u met handen en voeten gebonden bent.

In dit stappenplan leggen wij u uit hoe u uw servicenummer van uw huidige provider verhuist naar de Belfabriek.

1. Zeg op bij uw huidige provider

Om de verhuizing in gang te zetten, dient u hier eerst melding van te maken bij uw huidige provider. Let op: u zegt dus niet uw nummer op, want daarmee riskeert u dat uw nummer onbedoeld wordt afgesloten. U meldt de verhuizing schriftelijk en verzendt deze bij voorkeur aangetekend. Vraag ook aan uw provider hoe lang het duurt voordat uw nummer verhuisd kan worden.

Op die manier heeft uw provider maximale zekerheid dat u de opzegging deed; uw brief en uw handtekening zijn het bewijsmateriaal. Gebruik het liefst ook het originele briefpapier van uw organisatie en zorg ervoor dat degene die het contract met de provider afsloot (of iemand die tekenbevoegd is) de brief ondertekent.

2. Meld uw verhuizing bij ons

Na het versturen van uw opzegging, meldt u uw aanmelding bij de Belfabriek via ons aansluitformulier. Meldt u de verhuizing liever schriftelijk, dan kan dat door dit PDF-document te printen en in te vullen.

Daarna kunt u dit formulier scannen en naar post@belfabriek.be mailen. Per post naar ons versturen mag ook. Ons adres is:

Belfabriek
Regentlaan 37-40
1000 Brussel

3. Wij verzorgen de rest

Zodra wij het formulier van u ontvangen, nemen wij contact met u op. Wij nemen het verhuistraject van u over en houden u op de hoogte van de vorderingen. Vaak zit er aan de overstap een opzegtermijn verbonden. Als het goed is, heeft u in stap 1 al contact met uw oude provider opgenomen om u te vergewissen van deze termijn.

De Belfabriek richt uw servicenummer perfect in, zodat het vanaf het eerste moment prima bereikbaar is. Bellers merken dan ook niet meer van de omschakeling dan dat u nog beter bereikbaar bent. Meer weten? Neem contact op met onze klantenservice via 0800-77899.

Belfabriek Telefoon Systeem

Het meest uitgebreide telefoonsysteem wat er is. Vanuit de cloud. Werkt met al je toestellen: vast, mobiel, thuis of op de zaak.

system-hard-phone-thumb

Bureautoestel

Een voorgeconfigureerd toestel voor een plug'n'play ervaring

system-soft-phone-thumb

Softphone

Beantwoord gesprekken en bel uit vanaf je bestaande mobiele telefoon of computer

system-web-interface-thumb

Webinterface

Beheer alle nummers en aansluitingen online

system-mobile-apps-thumb

Mobiele apps

Zet jezelf op beschikbaar of niet beschikbaar om telefoongesprekken te ontvangen

Vast Nummer op Mobiel

Je gesprekken rechtstreeks op je mobiele telefoon

Probeer vrijblijvend

Tevreden Belfabriek telefonie klanten: