De 078/0800/lokale telefoonnummer maatschappij van België

België:0800-77 899
Nederland:0800-235 3227
Intl:🌍 +31(0)85 400 5588
Hoe profiteert u van lokale nummers? (image)

Hoe profiteert u van lokale nummers?

Gepubliceerd in Telefoonnummers

Het gebruik van lokale nummers door bedrijven en organisaties wint aan populariteit. Steeds meer organisaties registreren lokale nummers in het eigen land, maar ook in het buitenland. Hoe worden deze nummers gebruikt en hoe profiteren organisaties hiervan? In dit artikel geven wij antwoord op de meest gestelde vragen over lokale nummers.

Wat zijn lokale nummers?

Lokale nummers maken, net als gewone vaste lijn nummers, gebruik van geografische netnummers. Bellers herkennen deze nummers dan ook als het nummer van een lokale organisatie. Bellen naar een lokaal nummer‘voelt dus vertrouwd. En toch hebben lokale nummers iets heel speciaals.

Bij de Belfabriek kunt u uw lokale nummer zijn namelijk ook als virtueel nummer op ons platform laten aansluiten. Dit betekent dat, net als bij andere virtuele nummers zoals 0800- of 078-nummers bijvoorbeeld, u voor uw lokale nummer de beschikking heeft over alle extra functies die u al gebruikt voor uw servicenummer of bedrijfsnummer.

Zo kunt u uw lokale nummer voorzien van een welkomst tekst en een keuzemenu, krijgt u uitgebreide bel statistieken, kunt u op elk gewenst moment gesprekken doorschakelen naar een andere eindbestemming en nog veel meer. Kijkt u maar eens op onze functies pagina om een indruk te krijgen wat er allemaal mogelijk is met een virtueel nummer.

Wat zijn de voordelen van lokale nummers?

Lokale nummers zijn ideaal voor organisaties die willen benadrukken dat zij dicht bij hun klanten in een bepaalde regio staan, zelfs wanneer zij niet overal een filiaal hebben. Lokale nummers worden dan ook gebruikt door zowel kleine, als grote bedrijven.

Door een lokaal nummer als virtueel nummer op het platform van de Belfabriek aan te sluiten, kunnen binnenkomende gesprekken naar eindbestemmingen over de hele wereld geroute worden. Dus als uw organisatie zich bijvoorbeeld in Utrecht bevindt, kunt u bellers naar uw lokale nummers in Amsterdam, maar ook in Berlijn, London en New York, gewoon vanuit uw eigen kantoor te woord staan. Met een welkomst tekst begroet u de beller in de eigen taal, en door gebruik te maken van bijvoorbeeld een keuzemenu of een virtueel callcenter, kunt u de gesprekken direct bij de juiste persoon laten afleveren.

Hoe registreer ik een lokaal nummer?

Het registreren van een lokaal nummer bij de Belfabriek verschilt niet veel van het registreren van een servicenummer of bedrijfsnummer. Dankzij ons internationale partner-netwerk, kunnen wij lokale nummers leveren in meer dan 26 landen over de hele wereld. Een overzicht van de meest gevraagde landen vindt u op onze pagina Nummers in het buitenland. Staat het land of de stad van uw keuze niet in de lijst? Neemt u dan even contact met ons op.

Enkele succesvolle voorbeelden

Hoe gebruiken organisaties lokale nummers in de praktijk? Enkele voorbeelden.

Een bloemengroothandel wilde voor haar klanten in Zuid-Frankrijk via een lokaal nummer bereikbaar zijn. Haar klanten, voornamelijk hoteliers en restaurateurs, worden nu vriendelijk in het Frans te woord gestaan door hun contactpersoon in eigen land zonder daarvoor internationaal te hoeven bellen.

Een im- en export bedrijf op zoek naar nieuwe markten, wilde voor potentiële klanten bereikbaar via een lokaal nummer. In het beoogde land werd een lokaal nummer geregistreerd. Bellers naar dit nummer werden begroet met een welkomst tekst in de eigen taal en vervolgens verbonden met een medewerker die de taal van de klant sprak. Die medewerker werkte gewoon vanuit het kantoor in Nederland.

Dit zijn slechts twee voorbeelden van organisaties die succesvol lokale nummers gebruiken. Wilt u meer weten of wilt u advies hoe een lokaal nummer uw organisatie kan helpen, neemt u dan gerust contact met ons op via ons gratis nummer 0800-77899.

Activeer Direct een Demo Telefoonnummer.
Maak Je Telefoonteam.
En Ontvang Gesprekken binnen 10 Minuten!

Geen Betaalgegevens nodig - Geen Verplichtingen.

Tevreden Belfabriek telefonie klanten: