De 078/0800/lokale telefoonnummer maatschappij van België

België:0800-77 899
Nederland:0800-235 3227
Intl:🌍 +31(0)85 400 5588
Call-recording vanaf nu ook gratis beschikbaar (image)

Call-recording vanaf nu ook gratis beschikbaar

Gepubliceerd in Telefoonnummers IVR Klantcontact kennisbank

Nog maar een paar jaar geleden was het opnemen van uw telefoongesprekken een dure en technisch ingewikkelde aangelegenheid. Met de komst van onze cloud-based gespreksopname kwam daar verandering in. Opeens kwam call-recording binnen bereik van elke servicenummer houder. Vandaag kondigen wij de volgende stap in deze ontwikkeling aan.

Niet meer weg te denken

Zo'n anderhalf jaar geleden openden wij onze call-recording dienst, met zijn unieke online management panel, voor al onze klanten. Sindsdien hebben veel van hen deze dienst permanent ingeschakeld om de klant contact kwaliteit te waarborgen en personeel te trainen.

Voor veel van onze klanten is call-recording dan ook een niet meer weg te denken functie geworden.

Van de Belfabriek bent u gewent dat alle belangrijke diensten die standaard bij uw nummer horen gewoon bij uw abonnement in zitten. Vandaar dat wij u nu ook call-recording aan ons pakket gratis diensten gaan toevoegen.

Gratis instap pakket

Vanaf vandaag kunt u gratis gebruik maken van onze call-recording functionaliteit met ons Starter pakket. Neem ongelimiteerd gesprekken op en luister deze online terug binnen onze Mijn Belfabriek omgeving.

Uw gesprekken worden één dag bewaard. U kunt onbeperkt gespreksopnames downloaden en archiveren.

Twee premium pakketten

Naast ons gratis Starter pakket, bieden wij ook twee premium pakketten. Behalve over de zelfde functionaliteit als het Starter pakket, bieden deze pakketten een langere bewaartermijn.

Bij het Business pakket worden uw opnames één week bewaard, bij het Enterprise pakket zelfs een maand.

Snel en eenvoudig beginnen

Om te beginnen met call-recording, hoeft u alleen maar in the loggen op uw Mijn Belfabriek account. Vervolgens gaat u naar Call-recording > Instellingen en kiest u het gewenste pakket voor één of meerder van uw nummers.

U kunt uw abonnement net zo vaak wijzigen als u wilt.

Wilt u meer weten over call-recording?

Heeft u vragen of wilt u meer weten over het gebruik van call-recording, neemt u dan gerust contact met ons op via ons gratis nummer 0800-77899.

Activeer Direct een Demo Telefoonnummer.
Maak Je Telefoonteam.
En Ontvang Gesprekken binnen 10 Minuten!

Geen Betaalgegevens nodig - Geen Verplichtingen.

Tevreden Belfabriek telefonie klanten: