De 078/0800/lokale telefoonnummer maatschappij van België

België:0800-77 899
Nederland:0800-235 3227
Intl:🌍 +31(0)85 400 5588
central téléphonique automatique

Functies van uw servicenummer aan- of uitzetten

Gepubliceerd in Telefoonnummers

Wie een servicenummer aanvraagt, doet dit om een hoger rendement te behalen. De gedachte hierachter is dat u maximaal profiteert van de zaken waarover u controle hebt. In het verlengde daarvan biedt de Belfabriek u nóg meer controle over uw servicenummer dankzij een nieuwe pagina in het Controle paneel.

De pagina waarmee u uw servicenummer volledig naar uw hand zet heet Nummer-instellingen en is het zenuwcentrum van uw telefonische afdeling. Hier bepaalt u hoe uw bellers het telefonisch contact met uw organisatie ervaren. En omdat ieder bedrijf uniek is, bieden wij u de mogelijkheid om de functies maximaal aan uw situatie aan te passen.

De nieuwe pagina is niet alleen overzichtelijk, maar maakt het ook nog eens heel makkelijk voor u om de instellingen te veranderen.

Wat u kunt instellen

Als nummerhouder bij de Belfabriek heeft u in één oogopslag een overzicht van al uw servicenummer-instellingen. U kunt direct wijzigingen maken en kunt hierdoor, op basis van uw belstatistieken, experimenteren totdat u de ideale klantervaring heeft gecreëerd. Ook is het hiermee makkelijker om snel in te spelen op veranderingen in het belgedrag van uw klanten.

Zo kunt u een welkomsttekst of gesloten tekst toevoegen of wijzigen door een audio file te uploaden, kunt u een keuzemenu creëren of een e-mailadres opgeven waarop u de voicemails wenst te ontvangen. Met een belcaroussel zorgt u ervoor dat bellers automatisch worden doorverbonden met uw medewerker die het langst beschikbaar is.

Met een simpele AAN/UIT-schakelaar stelt u de status van iedere functie in. U bepaalt dus zelf welke van onze gratis functionaliteiten u daadwerkelijk gebruikt. Wanneer u wijzigingen in uw configuratie maakt, voert het systeem deze automatisch door.

Daarom kiezen bedrijven voor de Belfabriek

U ziet het: een servicenummer registreren via de Belfabriek brengt allerlei voordelen met zich mee. Niet alleen ontvangt u meer bellers, ook bent u in staat om hen beter van dienst te zijn en efficiënter te werken dankzij de vele instellingen in uw Service Panel. Dankzij de pagina Nummer-instellingen heeft u maximale controle over uw servicenummer. Zoals het hoort.

Activeer Direct een Demo Telefoonnummer.
Maak Je Telefoonteam.
En Ontvang Gesprekken binnen 10 Minuten!

Geen Betaalgegevens nodig - Geen Verplichtingen.

Tevreden Belfabriek telefonie klanten: