De 078/0800/lokale telefoonnummer maatschappij van België

België:0800-77 899
Nederland:0800-235 3227
Intl:🌍 +31(0)85 400 5588

078 nummer aanvragen: ideale landelijke bedrijfsnummers

Gepubliceerd in Telefoonnummers

Tot de populairste nummersoorten behoren de bedrijfsnummers. Het aanvragen daarvan kan elke ondernemer doen. Deze telefoonnummers zijn geschikt voor bedrijven in alle soorten en maten: van eenpitters tot grote bedrijven met meerdere vestigingen in het hele land. In dit artikel vertellen we je graag hoe jij een bedrijfsnummer aanvragen kan en hoe dit samenwerkt met zakelijke telefonie.


Wat is een bedrijfsnummer?

Een bedrijfsnummer is een speciale reeks telefoonnummers voor ondernemingen.

In de praktijk maken ook veel verenigingen, instellingen en andere organisaties gebruik van dit type telefoonnummers vanwege de vele voordelen. De naam geeft vooral aan dat om zakelijk gebruik gaat.

Een bedrijfsnummer is een niet-geografisch telefoonnummer dat gebruik maakt van het netnummer 078. Deze netnummers zijn aan geen enkele stad of streek gebonden. De beller kan dus niet aan het netnummer de regio of vestigingsplaats afleiden.

Bedrijfsnummers zijn zowel nationaal als internationaal bereikbaar tegen het gewone tarief.

Voordelen van bedrijfs telefoonnummers

Het is geen wonder dat steeds meer ondernemers deze telefoonnummers aanvragen. Dit type telefoonnummer brengt namelijk allerlei aantrekkelijke voordelen met zich mee.

 • Verkoop door het hele land

  Bedrijfsnummers zijn niet-geografisch. Dat maakt deze nummers zeer geschikt voor organisaties die zich tot de landelijke markt willen richten.

 • Bereikbaar op welk toestel dan ook

  De eindbestemming van bedrijfs telefoonnummers kan ieder gewenst toestel zijn: een mobiele telefoon, een vaste lijn of een VoIP-telefoon. Omschakelen naar een ander toestel doe je in een kwestie van seconden.

 • Wees tegen lokaal tarief bereikbaar

  Bedrijfs telefoonnummers kennen een gunstig beltarief, dat gelijk is aan dat van normale telefoonnummers.

 • Behoud altijd dezelfde nummers

  Van nummer veranderen is er niet meer bij. Bedrijfsnummers zijn virtuele nummers die doorverbinden naar de toestellen van jouw keuze. Ook al veranderen deze toestellen of eindbestemmingsnummers, je klanten merken er niets van.

Veelgestelde vragen

Kan ik als particulier een telefoonnummer aanvragen?

Wij richten ons op de zakelijke markt met zakelijke telefonie diensten. Je kan alleen als bedrijf een telefoonnummer bij ons aanvragen.

Is een zakelijk telefoonnummer ook te gebruiken met VoIP telefonie ?

Bedrijfsnummers zijn te gebruiken met alle soorten telefonie inclusief VoIP telefonie.

Ik heb verschillende vestigingen met allemaal verschillende regionale kengetallen en ik wil 1 centraal telefoonnummer.

Daarvoor zijn deze nationale telefoonnummers perfect. We kunnen binnenkomende oproepen verdelen over de vestigingen met een keuzemenu of automatisch op basis van de locatie van de beller.

Ik heb ook nog een regionaal nummer, moet ik deze opheffen ?

Als je in het bezit bent van 1 of meerdere regionale nummers is dat geen probleem en kan je deze houden. Je kan los daarvan dan een landelijk bedrijfstelefoonnummer aanvragen voor een landelijke uitstraling. Gebruik dit telefoonnummer dan op je website en je reclame materiaal.

Heb ik nog een telefooncentrale nodig voor een bedrijfsnummer ?

Alle mogelijke telefonie functionaliteiten voor een professionele uitstraling komen met je nieuwe nummer. Je hoeft dus geen aparte telefooncentrale meer te kopen voor jouw onderneming.

Ik wil direct een bedrijfs telefoonnummer aanvragen.

Zoek een mooi telefoonnummer uit uit het lijstje vrije bedrijfsnummers op onze website en vul je gegevens in, dan ben jij binnen 1 werkdag direct bereikbaar op een mooi zakelijk telefoonnummer.

Kan ik gesprekken ook laten binnenkomen op mijn mobiele telefoon ?

We kunnen binnenkomende telefoonoproepen doorverbinden naar je mobiele telefoon of vaste telefoon thuis of op kantoor. Dit kan je realtime wijzigen op onze speciale belteam pagina.

Activeer Direct een Demo Telefoonnummer.
Maak Je Telefoonteam.
En Ontvang Gesprekken binnen 10 Minuten!

Geen Betaalgegevens nodig - Geen Verplichtingen.

Tevreden Belfabriek telefonie klanten: