Direct online uw eigen 0800 of 078 nummers registreren
Bel ons gratis:
0800-235 3227
0800-77 899

078 nummers België: belkosten, functies en verschil met 0800

Gepubliceerd in Servicenummers artikelen

Wij schreven al eerder over de populariteit van 078-. Sindsdien hebben veel lezers ons gevraagd om ook de verschillen tussen 078-nummers en 0800- te belichten. In dit artikel gaan wij op die vraag in en laten wij aan de hand van voorbeelden zien voor wie 078-nummers zoal geschikt zijn.

Net als 0800-nummers, zijn ook 078-nummers virtuele nummers. Dat wil zeggen dat binnenkomende gesprekken via ons Interactieve Voice Response (IVR) systeem lopen en afgeleverd worden op uw bestaande telefoon. Daarbij maakt het niet uit of dat uw vaste lijn, uw VoIP centrale of uw mobiele telefoon is.

Maar er zijn ook verschillen. Hieronder nemen wij de voornaamste met u door.

Uit voorraad leverbaar

Het grootste verschil tussen 078-nummers en de bekendere 0800-nummers is dat de Belfabriek een groot aantal 078-nummers direct uit voorraad kan leveren. U kunt kiezen uit een ruime lijst met beschikbare nummers. U hoeft deze nummers niet meer aan te vragen en hoeft dus dus ook geen drie weken te wachten voordat uw nummer kan worden aangesloten.

Direct aansluitbaar

Niet alleen kan de Belfabriek een groot aantal 078-nummers direct uit voorraad leveren, maar deze nummers zijn vaak ook nog binnen zeer korte tijd aansluitbaar. Vandaag bestellen is vaak al binnen 1 of 2 werkdagen gebeld worden! Dat maakt deze nummers ideaal voor ondernemers die snel van start willen gaan.

Uitgebreid pakket extra functies

Zoals reeds gezegd maakt uw 078-nummer gebruik van het zelfde IVR platform waar ook al onze 0800-nummers over afgeleverd worden. U heeft dus de beschikking over de zelfde topkwaliteit verbindingen en precies hetzelfde uitgebreide pakket extra functies. Of het nu gaat om een vooraankondigingstoon, een welkomsttekst, een keuzemenu of zelfs call-recording, het kan allemaal met uw 078-nummer.

Aankiesbaar vanuit het buitenland

Kunnen 0800-nummers normaal gesproken niet gebeld worden vanuit het buitenland, met een 078-nummer bent u ook voor uw contacten over de grens perfect bereikbaar op hetzelfde nummer als waarop uw Belgische klanten u bellen.

Aantrekkelijk voor bellers vanwege de lage belkosten

Bellers betalen een vast, laag tarief wanneer zij u via uw 078-nummer bellen. Dit tarief is gelijk aan het tarief voor een gesprek naar een "normaal" vast nummer. Dat is wel zo aantrekkelijk!

Schaalbaar

U kunt 078-nummers per stuk aanvragen. Heeft u toch een reeks van 10 of 20 opeenvolgende nummers nodig? Ook dat kunnen wij in veel gevallen probleemloos vanuit voorraad leveren.

Alle nummers vergelijken

Een compleet overzicht met alle overeenkomsten en verschillen tussen de nummersoorten die u via de Belfabriek kunt registreren vindt u op onze Nummersoorten vergelijken pagina.

Wie maken gebruik van 078-nummers?

Veel kleine en grotere bedrijven maken gebruik van 078-nummers. De nummers zijn vooral in trek bij ZPP'ers, webwinkels en startende ondernemers, juist omdat ze zo snel geleverd en aangesloten kunnen worden.

Vraag vandaag nog aan

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van 078-nummers?

Kijk dan eens rond op onze 078-nummer pagina. Daar vindt u een overzicht van de meest gezochte vrije nummers. U kunt direct via onze online shop bestellen,

U kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen met onze afdeling klanten service via ons gratis telefoonnnummer 0800-77899.

Gerelateerde artikelen:

Belfabriek telefooncentrale app genomineerd voor KvK innovatie top 100 (image)