Direct online je eigen 0800/078 en lokale nummers registreren !

België:0800-77 899
Nederland:0800-235 3227

078 nummers België: de voordelen, kosten, functies en het verschil met 0800-nummers

Gepubliceerd in Telefoonnummers

Wij schreven al eerder over de populariteit van 078-nummers. Sindsdien hebben veel lezers ons gevraagd om ook de verschillen tussen 078-nummers en 0800-nummers te belichten. In dit artikel gaan wij op die vraag in en laten wij aan de hand van voorbeelden zien voor wie 078-nummers geschikt zijn.

Net als 0800-nummers zijn ook 078-nummers virtuele telefoonnummers. Dat wil zeggen dat binnenkomende gesprekken via ons Interactieve Voice Response (IVR) systeem lopen en afgeleverd worden op jouw bestaande telefoon. Daarbij maakt het niet uit of dat jouw vaste toestel of jouw mobiele telefoon is.

Maar er zijn ook verschillen. Hieronder nemen wij de belangrijkste met jou door.

Gratis of lokaal tarief

Het grootste verschil tussen 078-nummers en de 0800-nummers is dat als je belt naar een 078-nummer je tegen normaal, lokaal tarief belt. En bij de meeste bellers zit dit in de belbundel inbegrepen. Bij 0800-nummers is het gesprek geheel gratis, en hoeft de beller niets te betalen. Ook geen minuten uit de eigen belbundel.

Direct aansluitbaar

Belfabriek kan 078-nummers direct uit voorraad leveren en deze nummers zijn dan ook dezelfde werkdag nog actief.Dat maakt deze nummers ideaal voor ondernemers die snel van start willen gaan.

Uitgebreid pakket extra functies

Zoals reeds gezegd maakt jouw 078-nummer gebruik van het zelfde IVR platform waar ook al onze 0800- en internationale nummers over afgeleverd worden. Je hebt dus de beschikking over dezelfde kwaliteit verbindingen en hetzelfde uitgebreide pakket telefoon functies. Of het nu gaat om een vooraankondigingstoon, een welkomsttekst, een keuzemenu of telefoongesprekken opnemen, het kan allemaal met jouw 078-nummer !

Aankiesbaar vanuit het buitenland

Kunnen 0800-nummers niet gebeld worden vanuit het buitenland, met een 078-nummer ben jij ook voor jouw contacten over de grens perfect bereikbaar op hetzelfde nummer als waarop Belgische relaties jou bellen.

Schaalbaar

U kunt 078-nummers per stuk aanvragen. Heb je meerdere opeenvolgende nummers nodig? Ook die kunnen wij in veel gevallen probleemloos vanuit voorraad leveren.

Wie maken gebruik van 078-nummers?

Veel kleine en grotere bedrijven maken gebruik van 078-nummers. De nummers zijn vooral in trek bij nationale organisaties, webwinkels en startende ondernemers.

Vraag vandaag nog aan !

Kijk eens rond op onze 078-nummer aanvragen pagina. Daar vind jij een overzicht van vrije nummers. Je kunt direct via onze online shop bestellen en hopen je snel te mogen verwelkomen !

Belfabriek Telefoon Systeem

Het meest uitgebreide telefoonsysteem wat er is. Vanuit de cloud. Werkt met al je toestellen: vast, mobiel, thuis of op de zaak.

system-hard-phone-thumb

Bureautoestel

Een voorgeconfigureerd toestel voor een plug'n'play ervaring

system-soft-phone-thumb

Softphone

Beantwoord gesprekken en bel uit vanaf je bestaande mobiele telefoon of computer

system-web-interface-thumb

Webinterface

Beheer alle nummers en aansluitingen online

system-mobile-apps-thumb

Mobiele apps

Zet jezelf op beschikbaar of niet beschikbaar om telefoongesprekken te ontvangen

Vast Nummer op Mobiel

Je gesprekken rechtstreeks op je mobiele telefoon

Probeer vrijblijvend

Tevreden Belfabriek telefonie klanten: