Direct online je eigen 0800/078 en lokale nummers registreren !

België:0800-77 899
Nederland:0800-235 3227

Belfabriek App Store

Aanbevolen apps

Laat ons team u helpen met Automations, Integrations en Software (AIS).

Onze telefoonnummers worden gebruikt door 1000 bedrijven. Laat onze ontwikkelaars u helpen uw communicatieoplossingen nog beter in te richten met AIS.

Automatisering laat ons platform repetitief werk doen (wanneer een gebruiker zich inschrijft, een welkomstmail stuurt en zich toevoegt aan de mailinglijst).

Integraties zijn slimme software oplossingen om u de beste cloud communicatie oplossingen te bieden met onze telefoonnummers.

Software is ons team dat alle licenties voor de meest gebruikte Software as a Service platforms afhandelt en u helpt met de setup en training van deze oplossingen.

CRM

Binnen een week werken wij voor u!

Elke dag helpen we bedrijven om zaken te automatiseren en hun communicatie via alle beschikbare kanalen (telefoon, SMS, e-mail, web) te verbeteren.

Laat ons aan het werk gaan voor uw bedrijf en neem contact op met ons dev team!

Cloud Telephony

8x8

Het 8x8 Virtual Office Unified Communications platform stelt bedrijven in staat om de samenwerking overal en op elk apparaat te verbeteren.

Aircall

Aircall is een cloud-based telefoonsysteem voor bedrijven.

Avaya

Avaya is een cloudgebaseerd systeem dat is ontworpen om middelgrote bedrijven te helpen bij het beheer van inkomende/uitgaande oproepen via IVR.

CallHippo

CallHippo is een cloud-based VoIP-telefoonsysteem dat is ontworpen om te voldoen aan de communicatie-eisen van starters en kleine bedrijven.

Google Voice

Google Voice is een dienst die een klant een telefoonnummer geeft, waarnaar alle telefoonnummers kunnen worden overgeschakeld.

Zoom

Zoom is een schaalbaar, cloud-based video-conferencing en web meeting platform dat online vergaderingen en webinars mogelijk maakt.

Diverse

2Solar

2Solar is een cloudgebaseerd ERP-platform met functionaliteiten speciaal voor de zonnepanelenmarkt.

8x8

Het 8x8 Virtual Office Unified Communications platform stelt bedrijven in staat om de samenwerking overal en op elk apparaat te verbeteren.

AFAS

AFAS Software biedt bedrijven een reeks hulpmiddelen die processen voor human resources, salarisadministratie en financieel beheer automatiseren.

Act!

Act! Premium is een krachtige, alles-in-één CRM- en marketingautomatiseringstool die het midden- en kleinbedrijf van vandaag de dag in staat stelt.

Alexion

Met een flexibel, betaalbaar en aanpasbaar CRM-systeem biedt Alexion u alle tools om uw klantenbeheer te vergemakkelijken en te personaliseren.

Aloware

Aloware is de moderne contact center oplossing voor sales en support teams over de hele wereld.

AuditCase

AuditCase is een web-based CRM en DMS oplossing voor accountantskantoren. Beheer alle documentstromen, inclusief scannen, correspondentie en e-mail.

Belco

Met Belco's Customer Service Software beheert u telefonie, Whatsapp, e-mail, chat en sociale kanalen vanuit één slim softwarepakket.

Bitrix24

Bitrix24 is een online werkruimte met tools die zijn ontworpen om u te helpen uw bedrijf gemakkelijker en efficiënter te runnen.

BouwInfosys

BouwInfosys is een Nederlandse ERP software oplossing voor bedrijven in de bouw, installatie en civiele techniek.

Bullhorn

Bullhorn is een CRM en operations software oplossing voor de uitzendbranche.

ByteGear

ByteGear is een orthodontie praktijk management systeem.

Microsoft Teams

Vraag je je af of Microsoft Teams een geschikte telefonieoplossing is voor jouw bedrijf? We hebben alle kenmerken voor je op een rijtje gezet.

Nextiva

Vraag je je af of Nextiva een geschikte telefonieoplossing is voor jouw bedrijf? We hebben alle kenmerken voor je op een rijtje gezet.

OutSmart

OutSmart richt zich op het omzetten van traditionele processen in digitale successen met zijn digitale field service platform

Tevreden Belfabriek telefonie klanten: