De 078/0800/lokale telefoonnummer maatschappij van België

België:0800-77 899
Nederland:0800-235 3227
Intl:🌍 +31(0)85 400 5588

Hoe kun jij een Amerikaans telefoonnummer aanvragen?

Gepubliceerd in Internationale nummers kennisbank

Door de digitalisering en de ontwikkeling van het internet over de laatste tientallen jaren, is de wereld een stuk kleiner geworden. Voor ondernemingen is het dan ook een stuk makkelijker geworden om ook internationaal zaken te doen. Een van de meest aantrekkelijke naties met een miljarden potentieel, is dan ook het land van de onbegrensde mogelijkheden: de Verenigde Staten. Wanneer je als onderneming ook op de Amerikaanse markt actief bent, is het belangrijk om ook voor deze markt goed bereikbaar te zijn. Een Amerikaans telefoonnummer aanvragen bij Belfabriek help jou hierbij.

Belfabriek helpt jou aan een betrouwbaar telefoonnummer voor de Amerikaanse markt

Het is essentieel voor de betrouwbaarheid van jouw bedrijf om een telefoonnummer te gebruiken passend bij de markt waarin geopereerd wordt. Vooral in een gigantisch afzetgebied als Amerika kan dit zeker het verschil maken. Met een Amerikaanse telefoonnummer van Belfabriek komt jouw bedrijf een stuk betrouwbaarder over en weten internationale klanten uit de VS jouw bedrijf makkelijker te vinden.

Verbeter de telefonische dienstverlening voor jouw klanten uit Amerika

Door het tijdverschil is het niet altijd even makkelijk om vanuit België te opereren in Amerika. Om ervoor te zorgen dat het telefoonverkeer naar jouw bedrijf alsnog vlekkeloos verloopt, is er de mogelijkheid met een Amerikaans telefoonnummer van ons om diverse keuzemenu’s op te zetten. Hiermee kunnen bepaalde vragen al door een vooraf opgenomen helpmenu opgelost worden en kunnen klanten met complexere vraagstukken direct worden doorverbonden naar de juiste afdelingen. Met behulp van keuzemenu’s wordt de dienstverlening ook buiten kantooruren een stuk beter. Regionale Amerikaanse afnemers van jouw producten of diensten zijn dan ook een stuk sneller geneigd zaken met jou te doen.

Soorten Amerikaanse telefoonnummers


Bij Belfabriek kan je zogenaamde toll-free 0800 nummers aanvragen. Deze nummers zijn gratis te bellen voor uw potentiële klanten. Om deze reden hebben deze telefoonnummers een positieve reputatie in de Verenigde Staten. De Belgische 0800 telefoonnummers hebben gelijke eigenschappen: ze zijn gratis te bellen. De Amerikaanse 0800 nummers worden ook wel gezien als de moeder aller 0800 nummers. Het bieden van een gratis te bellen telefoonnummer door organisaties begon hier in de jaren 1950. Later volgden vele Europese landen, waaronder Duitsland, Frankrijk en Nederland.

Bij Belfabriek kan je natuurlijk ook lokale Amerikaanse nummers vastleggen. Denk eens aan een 212 nummer behorend tot New York, of een Los Angeles 213 nummer.

Welk Amerikaans telefoonnummer je ook verlangt, het is binnen handbereik bij Belfabriek.

Geen 'gedoe' met betalen in Amerikaanse dollars of afwijkende tijdzones bij contacteren van support: op Belfabriek kan jij rekenen bij de expansie in de Verenigde Staten !

Activeer Direct een Demo Telefoonnummer.
Maak Je Telefoonteam.
En Ontvang Gesprekken binnen 10 Minuten!

Geen Betaalgegevens nodig - Geen Verplichtingen.

Tevreden Belfabriek telefonie klanten: