Direct online je eigen 0800/078 en lokale nummers registreren !

België:0800-77 899
Nederland:0800-235 3227

Alexion

Met een flexibel, betaalbaar en aanpasbaar CRM systeem biedt Alexion CRM u alle tools en technieken om uw klantenbeheer te vergemakkelijken en te personaliseren. Alexion CRM is speciaal ontwikkeld voor kleinere bedrijven: eenmanszaken, zelfstandigen en kleine en middelgrote ondernemingen met maximaal 20 medewerkers. U vindt alle benodigde functionaliteiten in het basispakket en kunt dit eenvoudig uitbreiden naarmate u groeit.

Beschrijving

Met een flexibel, betaalbaar en aanpasbaar CRM-systeem biedt Alexion CRM u alle tools en technieken om uw klantenbeheer te vergemakkelijken en te personaliseren. Alexion CRM is speciaal ontworpen voor kleinere bedrijven: eenmanszaken, zelfstandigen en kleine en middelgrote ondernemingen met maximaal 20 werknemers. U vindt alle benodigde functionaliteiten in het basispakket en kunt dit eenvoudig uitbreiden naarmate u groeit.

Voor wat voor soort bedrijven is Alexion geschikt?

Alle bedrijfsgroottes, van MKB tot grote bedrijven.

Bedrijfsgegevens Alexion

Opgericht: 1997 Hoofdkantoor: Groningen, Nederland

Gratis test: Non
Prijzen: Vanaf 8,50 Euro per maand

Vaak gestelde vragen

Ja, het is mogelijk om uw zakelijke telefoonnummer(s) bij Belfabriek te registreren en te koppelen aan uw bestaande Alexion CRM opstelling.

Neem contact met ons op om uw situatie te bespreken en hoe wij u kunnen helpen bij het opzetten van een ideale telefonieoplossing voor uw bedrijf.

MailChimp, Snelstart onder andere.

Ja.

Alexion CRM biedt ondersteuning via e-mail en telefoon.

Stuur ons een bericht!

Vul het formulier in en wij nemen spoedig contact met u op!

Tevreden Belfabriek telefonie klanten: