Direct online je eigen 0800/078 en lokale nummers registreren !

België:0800-77 899
Nederland:0800-235 3227

Act!

Act! Premium is een krachtige, alles-in-één CRM- en marketingautomatiseringstool die kleine en middelgrote bedrijven in staat stelt beter te marketen, meer te verkopen en klanten voor het leven te creëren.

Beschrijving

Act! Premium is een krachtige, alles-in-één CRM en Marketing Automation tool dat kleine en middelgrote bedrijven in staat stelt om beter te marketen, meer te verkopen en klanten voor het leven te creëren. Act! biedt ongeëvenaarde aanpasbaarheid en flexibiliteit en komt tegemoet aan de unieke manieren waarop u zaken doet. zaken doet, of dat nu op locatie is (Act! Premium Desktop), in de cloud (Act! Premium Cloud), of, u kunt gebruik maken van een hybride implementatie met Desktop Sync voor maximale flexibiliteit! Met Act! kunt u uw CRM aanpassen aan uw specifieke bedrijfs- of brancheprocessen of workflows. De mogelijkheden met Act! Premium zijn grenzeloos.

Voor wat voor soort bedrijven is Act! geschikt?

Bedrijven van alle groottes, van MKB tot grote bedrijven.

Bedrijfsgegevens Pipedrive

Opgericht: 1987 Hoofdkantoor: Dallas, Verenigde Staten

Gratis test: Ja, 14 dagen.
Prijzen: Vanaf 30 USD per maand

Vaak gestelde vragen

Ja, het is mogelijk om uw zakelijke telefoonnummer(s) bij Belfabriek te registreren en te koppelen aan uw bestaande Act! CRM opstelling.

Neem contact met ons op om uw situatie te bespreken en hoe wij u kunnen helpen bij het opzetten van een ideale telefonieoplossing voor uw bedrijf.

Dropbox Business, Google Workspace, LinkedIn for Business, Meta for Business, Microsoft 365, Microsoft Outlook, Zapier, iCloud

Ja, voor Android en iOS.

Act! CRM biedt ondersteuning via e-mail en telefoon.

Stuur ons een bericht!

Vul het formulier in en wij nemen spoedig contact met u op!

Tevreden Belfabriek telefonie klanten: