Direct online je eigen 0800/078 en lokale nummers registreren !

België:0800-77 899
Nederland:0800-235 3227

8x8

Het 8x8 Virtual Office Unified Communications-platform stelt bedrijven van elke omvang in staat om de samenwerking overal en op elk apparaat te verbeteren, met bedrijfsbrede privéchat, aanwezigheidsdetectie, softphones, webvergaderingen, en video- en mobiele apps voor Apple en Android.

Beschrijving

Het 8x8 Virtual Office Unified Communications-platform stelt bedrijven van elke omvang in staat om de samenwerking overal en op elk apparaat te verbeteren, met bedrijfsbrede privéchat, aanwezigheidsdetectie, softphones, webvergaderingen, en video- en mobiele apps voor Apple en Android. 8x8 Virtual Office integreert met toonaangevende bedrijfsoplossingen zoals Salesforce, Zendesk en NetSuite. Beschikbaar in de cloud, binnen enkele minuten opgezet en eenvoudig te beheren vanaf elk apparaat.

Voor wat voor soort bedrijven is 8x8 geschikt?

Bedrijven van alle groottes, van freelancers tot MKB en grote bedrijven.

Bedrijfsgegevens 8x8

Opgericht in 1987 in Campbell, Verenigde Staten

Gratis test: Ja, 1 maand.
Prijzen: Vanaf 15 USD per gebruiker per maand

Vaak gestelde vragen

Ja, het is mogelijk om je zakelijke telefoonnummer(s) bij Belfabriek te registreren en te koppelen aan je bestaande 8x8 opstelling.

Neem contact met ons op om uw situatie te bespreken en hoe wij u kunnen helpen bij het opzetten van een ideale telefonieoplossing voor uw bedrijf.

1CRM, Copper, Freshdesk, Genesys, Gmail, Google Calendar, Google Chrome, HubSpot CRM, Microsoft Outlook, Microsoft Teams, NetSuite CRM, Pipedrive, Salesforce Foundation, ServiceNow, Slack, SugarCRM, Zendesk

Ja, voor Android, iOS en Windows desktop.

8x8 biedt ondersteuning via e-mail, 24/7 telefonische ondersteuning en chat.

Stuur ons een bericht!

Vul het formulier in en wij nemen spoedig contact met u op!

Tevreden Belfabriek telefonie klanten: