Direct online je eigen 0800/078 en lokale nummers registreren !

België:0800-77 899
Nederland:0800-235 3227

2Solar

2Solar is een cloudgebaseerd ERP-platform met functionaliteiten speciaal voor de zonnepanelenmarkt.

Beschrijving

2Solar is een cloud-based ERP-platform met functionaliteiten gewijd aan de zonnepanelenmarkt. Er is onder andere een speciale module om een legplan op maat te maken. De backoffice omvat CRM, contractbeheer, facturatie en managementrapportage.

De CRM-module omvat een flexibele workflow die kan worden aangepast aan reeds gebruikte werkmethoden. De module bevat ook een database met alle beschikbare zonneproducten, wat veel handmatige invoer voorkomt. Het digitale inspectieformulier is toegankelijk via tablet of smartphone. In de ontwerpmodule wordt met behulp van luchtfoto's, LiDAR 3D data en PVGIS software een paneellegplan opgesteld.

2Solar werkt met aanpasbare rolgebaseerde autorisaties, zodat kan worden ingesteld wie wat mag zien. Het platform voorziet in alle processen, maar desgewenst kan integratie met andere systemen op maat worden geleverd.

Voor wat voor soort bedrijven is 2Solar geschikt?

2Solar is geschikt voor de particuliere en zakelijke markt, maar ook voor woningbouwverenigingen en gemeentelijke en nieuwbouwprojecten.

Bedrijfsgegevens 2Solar

Opgericht: 2013 Hoofdkantoor: Zwolle, Nederland

Gratis test: Ja, 7 dagen.
Prijzen: Op aanvraag

Vaak gestelde vragen

Ja, het is mogelijk om uw zakelijke telefoonnummer(s) bij Belfabriek te registreren en te koppelen aan uw bestaande 2Solar opstelling.

Neem contact met ons op om uw situatie te bespreken en hoe wij u kunnen helpen bij het opzetten van een ideale telefonieoplossing voor uw bedrijf.

Esdec, Van der Valk Solar Systems, Blubase, Sunbeam Solar Mounting, Solar Edge, Cast4all Technologies, Enphase, Sundata, Exact Online, Navision Software, Microsoft Dynamics 365 Business Central, Snelstart, SAP, Unit4, Sugar CRM, Solvari, Yonego, Zonnepanelen.net, AffilyAds, Homedeal, Compare My Solar, Slimster, Offertevergelijker.nl, Crafter, Bobex, OfferteAdviseur, Louding Ads, Cyclomedia, Pdok, Geopunt Vlaanderen, OpenStreetMap, Plan3D, Google Maps, Kadaster, Lender & Spender, De Centrale BTW teruggave, SGZE, Santander, Outlook, Google Calendar, Microsoft Outlook, Spryng

Ja, voor Android en iOS.

2Solar biedt ondersteuning via e-mail, telefoon en chat.

Stuur ons een bericht!

Vul het formulier in en wij nemen spoedig contact met u op!

Tevreden Belfabriek telefonie klanten: