Direct online je eigen 0800/078 en lokale nummers registreren !

België:0800-77 899
Nederland:0800-235 3227

09 nummer koppelen aan mobiel

Gepubliceerd in Telefoonnummers

Wist u dat het mogelijk is om een vast nummer door te laten verbinden met een mobiel via de Belfabriek? Dat kan heel gemakkelijk via de computer of de speciale app die geschikt is voor zowel iOS als Android. We zullen toelichten hoe dit werkt.

Stel dat u graag een nummer in Gent wilt hebben omdat veel van uw werkzaamheden in deze stad plaatsvinden. Veel (toekomstige) klanten vinden het plezierig om contact op te nemen met een lokaal bedrijf. Bovendien ervaren mensen het gebruik van een vast nummer als betrouwbaarder dan een bedrijf dat alleen via een mobiel nummer te bereiken is. Daarnaast kunt u door een lokaal nummer te gebruiken uw inkomende telefoongesprekken structureren.

De Belfabriek

Op de website van de Belfabriek kunt u gemakkelijk een lokaal nummer aanvragen. Het is hierbij niet nodig om een kantoor of werkplek in de stad van uw keuze te hebben. Ook is het niet noodzakelijk om dure hardware of telefoons aan te schaffen. Alles gaat volledig online.

Nadat u een 09 nummer vastgelegd hebt, kunt u dit op onze website of in de app instellen. U kunt kiezen of u bellers een welkomst- of keuzemenu wilt laten horen. Daarnaast kunt u uit 6 verschillende vooraankondiging beltonen kiezen. Op die manier hoort u direct als uw mobiel overgaat of het gesprek doorgeschakeld wordt vanaf uw 09-nummer. Zo weet u direct bij het overgaan van de telefoon al of het uw partner betreft die vanuit de supermarkt belt welk merk koffie het ook alweer was, of een belangrijk zakelijk gesprek. Heeft u al een 09 nummer, maar nog geen slim telefonie systeem? Geen probleem, het is een fluitje van een cent om uw huidige nummer te beheren vanuit ons systeem, lees meer in het artikel nummerbehoud.

Wat zijn de mogelijkheden?

De Belfabriek maakt het daarnaast mogelijk om gesprekken op te nemen zodat u achteraf kunt terugluisteren welke afspraken er gemaakt zijn. Daarnaast heeft u de optie om alle belstatistieken te bekijken. Zo kunt u zien op welke datum u met iemand heeft gesproken en hoe lang het gesprek heeft geduurd.

Uiteraard is het ook mogelijk om een gesprek te laten beantwoorden door een digitaal antwoordapparaat als u om wat voor reden dan ook niet in de gelegenheid bent om een telefoongesprek aan te nemen. Op de functies overzicht pagina kunt u alle mogelijkheden die standaard inbegrepen zijn bij Belfabriek op uw gemak bezichtigen.

Conclusie

Het kan een goede keuze zijn om bereikbaar te zijn via een lokaal nummer. Bij de Belfabriek kunt u volledig online een 09 nummer aanvragen en de inkomende gesprekken koppelen aan een mobiel nummer. Op die manier bent u altijd bereikbaar, waar u ook bent.

Behalve het aanbieden van lokale nummers heeft de Belfabriek vele andere interessante opties om uw bereikbaarheid, klantvriendelijkheid en gemak te ondersteunen. Kijk dus snel op onze website en vraag vandaag nog een 09-nummer aan dat u online of via onze app aan uw mobiel kunt koppelen.

Gerelateerde artikelen:

Belfabriek Telefoon Systeem

Het meest uitgebreide telefoonsysteem wat er is. Vanuit de cloud. Werkt met al je toestellen: vast, mobiel, thuis of op de zaak.

system-hard-phone-thumb

Bureautoestel

Een voorgeconfigureerd toestel voor een plug'n'play ervaring

system-soft-phone-thumb

Softphone

Beantwoord gesprekken en bel uit vanaf je bestaande mobiele telefoon of computer

system-web-interface-thumb

Webinterface

Beheer alle nummers en aansluitingen online

system-mobile-apps-thumb

Mobiele apps

Zet jezelf op beschikbaar of niet beschikbaar om telefoongesprekken te ontvangen

Vast Nummer op Mobiel

Je gesprekken rechtstreeks op je mobiele telefoon

Probeer vrijblijvend

Tevreden Belfabriek telefonie klanten: