Direct online uw eigen 0800 of 078 nummers registreren

België:0800-77 899
Nederland:0800-235 3227

050 nummer doorschakelen mobiel

Gepubliceerd in Servicenummers artikelen

In deze tijd van altijd en overal bereikbaar moeten zijn kan het lastig zijn om de hele dag de vaste telefoon te bemannen. Dat betekent dat u als bedrijf een oplossing moet bedenken als u niet altijd op kantoor bent.

Een van de mogelijkheden die de Belfabriek hiervoor biedt is het doorschakelen naar een mobiel nummer. Hoe gaat dat precies in zijn werk? In dit artikel leggen we het voor u uit.

Wat zijn de mogelijkheden?

Stel u heeft een 050-nummer dat ook vermeld staat op uw website en uw visitekaartjes. Dan wilt u, zeker tijdens kantooruren, maar wellicht ook daarbuiten, bereikbaar zijn voor uw klanten en eventuele nieuwe opdrachtgevers.

Via de Belfabriek kunt u dan gesprekken die binnenkomen op dit 050 nummer door laten schakelen naar uw mobiele nummer. Op die manier bent u altijd bereikbaar, ook als u niet op kantoor bent. Bijvoorbeeld omdat u op weg naar een klant bent of naar de winkel moet om iets te kopen.

Telefoonnummers beheert u online of via onze speciale app voor iOS en Android. Op die manier kunt u dus ook heel makkelijk veranderen naar welk mobiele nummer u het 050-nummer wilt doorschakelen. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als u problemen heeft met een mobiel nummer of als u de bereikbaarheid over meerdere mensen wilt verdelen.

De Belfabriek biedt deze en vele andere opties aan, zodat u zo goed mogelijk bereikbaar bent voor klanten. Bekijk hier alle functies die beschikbaar en inbegrepen zijn om uw bereikbaarheid te verbeteren en optimaliseren.

050-nummer op uw website

Verschillende bedrijven zetten bij de contactgegevens op hun website tegenwoordig alleen een 04-nummer. Veel mensen en bedrijven hebben uiteraard op dit moment geen vaste aansluiting meer, maar toch oogt een 04-nummer op de website niet erg professioneel. U kunt daarom bij de Belfabriek een 050 nummer aanvragen. Dit nummer is snel operationeel en u kunt dit dan als uw contactnummer op uw website zetten. Vervolgens kunt u dit nummer doorschakelen naar uw mobiele nummer. U bent dan nog steeds overal bereikbaar maar dan via een 050 nummer.

Het beste van beide werelden: zakelijke uitstraling én flexibel

Hoewel steeds minder mensen en bedrijven een vaste telefoonaansluiting hebben, is het hebben van een vast telefoonnummer voor de zakelijke markt eigenlijk onmisbaar. Bij de Belfabriek kunt u dit allemaal regelen en ervoor zorgen dat alle binnenkomende gesprekken naar uw mobiele nummer worden doorgeschakeld. Dit biedt veel mogelijkheden voor bedrijven. Wellicht is het ook iets voor u?

Gerelateerde artikelen:

Belfabriek telefooncentrale app genomineerd voor KvK innovatie top 100 (image)
central téléphonique automatique