Direct online uw eigen 0800 of 078 nummers registreren

België:0800-77 899
Nederland:0800-235 3227

03 nummer koppelen aan mobiel

Gepubliceerd in Servicenummers artikelen

Werkt u veel in Antwerpen, of heeft u veel (potentiële) klanten in Antwerpen? Dan kan het een heel goed idee zijn om een 03-nummer aan te schaffen en dat te koppelen aan uw mobiele nummer. In dit artikel leggen we uit wat de voordelen zijn en hoe u het kunt regelen.

De voordelen van het koppelen van een 03-nummer aan mobiel

Een groot voordeel van bereikbaar zijn op een 03-nummer is dat het vertrouwen biedt. Veel mensen vinden het prettig om een lokaal nummer te bellen. U straalt op die manier vertrouwen uit zonder dat u zelf daadwerkelijk per se in Antwerpen bent. U kunt de gesprekken ontvangen waar u maar bent, of dat nu in bijvoorbeeld Brussel of het buitenland is.

Een vast (lokaal) nummer biedt ook meer vertrouwen dan een 04-nummer. Alleen een mobiel nummer bij de contactgegevens op een website vinden mensen toch vaak minder betrouwbaar dan een vast nummer. Indien u een 03-nummer koppelt aan uw mobiel dan kunt u dus de binnenkomende gesprekken gewoon aannemen op uw mobiel.

Hoe kan ik dat regelen?

De Belfabriek kan al deze zaken voor u in orde maken. U kunt een 03 nummer aanvragen dat u ook nog kunt kiezen uit een lijst met beschikbare nummers. Op die manier kunt u bijvoorbeeld een eenvoudig te onthouden nummer uitkiezen. Zo is het ook mogelijk om meerdere nummers aan te schaffen en die te koppelen aan meerdere mobiele nummers.

Vervolgens kunt u zelf online regelen dat het 03 nummer wordt doorgeschakeld naar uw mobiele nummer. Daarnaast hebt u bij de Belfabriek direct inzicht in uw belkosten en alle statistieken. Ook kunt u een welkomstboodschap instellen, kunt u gesprekken opnemen enzovoort. Het is zelfs mogelijk om binnenkomende gesprekken te laten antwoorden door een digitaal antwoordapparaat. U bent uiteraard niet altijd in staat om zelf alle gesprekken te beantwoorden, op deze manier is dat ook niet nodig.

Conclusie

Bij de Belfabriek kunt u terecht voor al uw telefoonzaken. Zoals beschreven in dit artikelen kunt u dus ook een 03-nummer aanschaffen en die koppelen aan uw mobiel. Zo bent u altijd bereikbaar op een vertrouwd, lokaal nummer, ook als u zelf ergens anders verblijft. Daarnaast hebt u bij de Belfabriek alles geregeld via één aanspreekpunt. Zo behoudt u het overzicht en kunt u heel eenvoudig zelf zaken online aanpassen. U bent op die manier dus helemaal klaar voor de toekomst!

Gerelateerde artikelen:

Belfabriek telefooncentrale app genomineerd voor KvK innovatie top 100 (image)